I Want to Kiss the Rose | ! sha my heart

.

Jumaat, 4 November 2011

I Want to Kiss the Rose

Assalamualaikum.



I want to kiss the rose
the sweet fragrant come out

the best thing is when flowers the blossom
the sweet fragrant spread to the home
it so lovely
i really love that moment

I want to kiss the rose
the sweet fragrant come out
fresh!
i think want to gardening the more rose tree
build another garden


P/s: BI yang tunggang langgang, lama tak guna kot. Acid, sila ajar..
P/s: kenapa gambar Dafi? Suka tengok dia, comel kan?



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

ABU berkata...

bunga ross aku suka..
tapi kordial ross aku tak suka
*ek tetiba...:P

Aiman Isa berkata...

kak cik.. kenapa aiman tak dpt letak link blog kak cik dlm rss aiman eh.. ?

dah letak, tp direct ke blog Q Who.. pelik =.=''

sha my heart berkata...

Abu: aku pun suka giler. lagi2 bunga ros yg keluarkan bau manis ni. Semerbak je bau, masuk ke dalam rumah, Heaven wei..

sirap ros? layan jer.. haha~

sha my heart berkata...

Aiman: tu la pasal.. tak tau la kenapa.

AcidFlynN Wraith berkata...

uik.. sempat lagi tag nama tu. hahahah ok la tu. keep on practice yaw. heheh poem yang mendalam rose tu mesti simbolik kepada apa2 ni kan kan hehehe

sha my heart berkata...

Acid: mestilah sempat. sahabat kot. kagum with ur English.

keep on practice? ok,i'll.

Poem tu adalah ayat je. itulah yang berlaku. suka giler bila ada bau bunga ros masuk ke dalam rumah. rasa nak tanam lagi jer.

sergeant keroro berkata...

comel lagi keroro :p

sha my heart berkata...

Keroro memang comel =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...