Entri Santai Saja | ! sha my heart

.

Selasa, 15 November 2011

Entri Santai Saja

Assalamualaikum.

Apa khabar?

Hari ini belajar masak resipi baru. Wah, minggu ni asyik masak je.
Best juga memasak ni. Boleh rasa resipi yang baru dan boleh la makan selalu. Yeah, jom-jom gemukkan diri. Haha~

Serius, aku baru 1st time dengar nama resipi kerepek bayam dan pavlova. Kerepek boleh la buat, kalau pastri tu tak boleh la, sebab tak ada bahan-bahan tu. Risau tak jadi je sebab tak pernah rasa, kan. Kalau dah makan, tahu la nak agak.

Biasanya, aku baca resipi bagi hadam dan terus masak dengan bahan-bahan yang berada di hadapan mataku. Then, main agak-agak sahaja letak bahan setelah dah hadam.

Aku tak suka nak tengok resipi, then buat apa, buat apa. Kang confidence lose. Haha~

Saja ja entri ni. Menggedik. LOL.

Kalau Ariff Shah pun dah balik buat entri personal dan ringan, kenapa tidak aku? Hah, bajet je sama taraf dengan otai blog! :P

Rasa nak balik buat blog macam newbie, cerita pasal peribadi dan letak gambar banyak-banyak. Haha~


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

sergeant keroro berkata...

berblog dengan suka hati la, hehe XD

Raisya Haris berkata...

Berblog ikut suka hati, asalkan entri tak menyinggung perasaan orang lain.

Hasnah berkata...

haaa..pavlova tu apa ye?

sha my heart berkata...

Azri: terima kasih. i'll =)

sha my heart berkata...

Raisya: itu memang penting =)

sebab tu dah set up blog personal, buat tempat luah perasaan. Tq juga bagi cadangan tu. Sayang adik. =)

sha my heart berkata...

sis Hasnah: Pavlova tu sejenis makanan (pastry) tradisi orang Russia. Rasanya sangat sangat manis. Saya pun tak pernah rasa lagi.

AcidFlynN Wraith berkata...

Baru tahun ni den bermasyarakat dengan blogger. sebelum ni tak amik port pon tapi best gak bermasyarakat sekali sekala. hahahahahaha

sis92 berkata...

resipi apa tuhh..first time dengar dan baca huhuh:D

sha my heart berkata...

Acid: =) senyum, tak perlu kata apa-apa

sha my heart berkata...

Sis92: sila search kat SEO ye. cari resipi. Sini bukan blog resipi :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...