Langkau ke kandungan utama

Contest Sesimple Wanny




syarat-syaratnya:

1. Ada Blog atau Fb - Of course, dua-dua ada.

2. Buat entry dengan tajuk"Contest Sesimple Wanny" beserta banner di atas - DONE

3. Dalam entry tersebut sertakan sekali gambar korang yang paling comel@menarik(berapa pun x 
kisah). Gambar yang telah diedit lagi bagus.(Kalau rajinla)-bonus mark


4. Ceritakan sekali tentang gambar tu, panjang or pendek x kisah:)


Gambar ini diambil oleh photographer upahan, Nong Sao (adik aku juga ni) masa hari Konvokesyen kami.

Aku suka tengok gambar ni. Sebab semuanya happy dengan cara masing-masing. Afnan (kawan baikku- Best Friend Forever-BFF) melepaskan segala penat dan kepuasan terpancar di wajahnya.

Aku pula memperbetulkan topi (mortar) manakala ibuku asyik dengan bunga. Sebenarnya ibu sangat suka akan pokok bunga. Masa konvo kan bunga banyak, naik gile tengok semuanya mekar-mekar. Cantik sangat.


5. Like FB page wanny dan follow blog wanny kalau rajin--->  FB PAGE WANNY-bonus mark -DONE

DATELINE:Masih belum tentu..join je dulu eh!


UPDATE DARI SPONSOR TERBAIK


Hadiah tambahan dari sponsor terbaik!Harap korang folo ye..kesian diorang..sponsor tp korang x folo!

1. Header X 5 orang by http://lalabiela.blogspot.com
2. Icon Shout Atau Heder(pilih satu) by http://azzaazman.blogspot.com/
3. Diskaun 40-50% pembelian novel by seseorang .

4. Topup RM 30,Rm10,RM5,(3 pemenang dipilih) dari http://www.suarapeople.com/

-DONE untuk ketiga-tiga blog.

Semoga murah rezeki. Nak join, klik sini contest-sesimple-wanny

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)