Contest Sesimple Wanny | ! sha my heart

.

Sabtu, 12 November 2011

Contest Sesimple Wanny




syarat-syaratnya:

1. Ada Blog atau Fb - Of course, dua-dua ada.

2. Buat entry dengan tajuk"Contest Sesimple Wanny" beserta banner di atas - DONE

3. Dalam entry tersebut sertakan sekali gambar korang yang paling comel@menarik(berapa pun x 
kisah). Gambar yang telah diedit lagi bagus.(Kalau rajinla)-bonus mark


4. Ceritakan sekali tentang gambar tu, panjang or pendek x kisah:)


Gambar ini diambil oleh photographer upahan, Nong Sao (adik aku juga ni) masa hari Konvokesyen kami.

Aku suka tengok gambar ni. Sebab semuanya happy dengan cara masing-masing. Afnan (kawan baikku- Best Friend Forever-BFF) melepaskan segala penat dan kepuasan terpancar di wajahnya.

Aku pula memperbetulkan topi (mortar) manakala ibuku asyik dengan bunga. Sebenarnya ibu sangat suka akan pokok bunga. Masa konvo kan bunga banyak, naik gile tengok semuanya mekar-mekar. Cantik sangat.


5. Like FB page wanny dan follow blog wanny kalau rajin--->  FB PAGE WANNY-bonus mark -DONE

DATELINE:Masih belum tentu..join je dulu eh!


UPDATE DARI SPONSOR TERBAIK


Hadiah tambahan dari sponsor terbaik!Harap korang folo ye..kesian diorang..sponsor tp korang x folo!

1. Header X 5 orang by http://lalabiela.blogspot.com
2. Icon Shout Atau Heder(pilih satu) by http://azzaazman.blogspot.com/
3. Diskaun 40-50% pembelian novel by seseorang .

4. Topup RM 30,Rm10,RM5,(3 pemenang dipilih) dari http://www.suarapeople.com/

-DONE untuk ketiga-tiga blog.

Semoga murah rezeki. Nak join, klik sini contest-sesimple-wanny

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

aimie amalina berkata...

selamat segmen kak!

akak, mimi minta maaf ye..huuu.. mimi x taw...sori ye..

ABU berkata...

wah good luck

cantek gambar tu.. hijau dan biru..like..

peyansanstaro berkata...

Boom sgt gambar..
Goodluck k. =))

sha my heart berkata...

Aimie: terima kasih.

jangan buat lagi tau.

sha my heart berkata...

Abu: terima kasih.

aku pun suka jugak warna-warna tu.

sha my heart berkata...

Peyan: boom ke? biasa je.. suka tengok gambar ni, lain daripada yang lain. candid.

Serius, nampak kawan kak sha melepaskan lelah manakala mak kak sha sibuk duk belek bunga sementara kak sha betulkan topi. suka moment ni, dengan hadiah2 yang duk kat depan tu. ada lagi, duk dalam kereta. malas nak usung rata.

shaharil berkata...

Gud Luck.

sha my heart berkata...

Shahril: terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...