contest "my photoshoot" | ! sha my heart

.

Khamis, 17 November 2011

contest "my photoshoot"

Assalamualaikum.

Jom join contest Risya.

Syarat-syarat contest:

follow blog Risya -done 

letak banner di atas dalam entry anda - done

letakkan satu photoshoot anda- done


dan nyatakan lokasi picture tersebut - Depan jam besar, Dewan Muadzam Shah (D.Mas), Universiti Utara Malaysia (UUM), Sintok, Kedah

tag 3 org rakan
Peyan
 

Pendamba Mawar 
Ana 

Sape yang nak join, klik banner atau klik link ini farisya 


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!







  • Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

    Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

10 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

alamak..photoshoot..segan plak..nanti la saya cari ok..:) mekasih

LynnDamya berkata...

sha, goodluck..sy nak join jgk lah :) hehe

Kongsi Apa2 Aje berkata...

salam singgah
64 gaya yer admin xley nak join lah. tang2 4toshop ni paling lemah..tak pndai lgsg (^_^)

sha my heart berkata...

PM: ok =)

sha my heart berkata...

Lyn: tq.

jom2 join

sha my heart berkata...

Kongsi: bukan photoshop tapi photoshoooooot. hehe~

peyansanstaro berkata...

Gudluck kak sha..

farisya risya berkata...

thankz join..:) gud luck

sha my heart berkata...

TQ peyan =)

sha my heart berkata...

risya: terima kasih =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...