Ceriakan Harimu | ! sha my heart

.

Isnin, 14 November 2011

Ceriakan Harimu




Assalamualaikum.

Hari ini perjalanan hidupku agak mendung. Aku sangkakan ia akan terus mendung namun bertukar ceria apabila..Jeng, jeng, jeng.. Wakaka~ (Mood happy) =)


1. Aku masak hari ni.

Memang la selalu aku masak pun. Apa yang aku nak highlight, aku masak makanan yang istimewa dan sedap. Yummy.

Aku masak rendang daging yang awesome sedapnya. Finger licking good! =)


Kemudian, untuk supple (malam lewat malam), aku masak pancake.
Maaf, gambar tak ada dek kerana sedap sangat, tak sempat nak snap a picture.


2. Diterima jadi kawan

Akhirnya penantianku tidak sia-sia (bergema lagu Aishiteru-Zivilia) apabila orang yang aku dah lama add baru terima (accept) untuk jadi friends aku kat facebook. Bukan orang biasa tapi orang aku minati. Admire? Oh, tidak.

Dia tu selebriti tv yang terkenal. Masa aku tengok dulu, kawan dia baru ada dalam 800 orang, sekarang ni dah 1.5K.

Terkejut jugak bila tengok notification, Wan Kamarudin Wan Ibrahim accepted your friend request.


Happy sangat, tadi baru tengok Encik Baki, dia up load pic ke fbnya. Nak tegur dia, malam ni on line tak, tapi line internet pula tak berapa elok. So, tunggu je la. Harap-harap ada la =)


So, moral of the story, nikmatilah hidup. Kalau rasa blur sangat, dapatkan makanan yang enak. Sekerat coklat Kit Kat pun dah boleh menggembirakan! =)

Berkawan, biarlah beribu =)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

Raisya Haris berkata...

Alhamdulilah~ Baguslah kalau akak happy hari nie. (:

sergeant keroro berkata...

bagus la happy =)

AcidFlynN Wraith berkata...

Finger Licking Good eh? Sogood

Anif Abdullah| AA berkata...

semoga hepi2 selalu ye kak.. :D

sha my heart berkata...

Raisya: Alhaamdu lillah =)

sha my heart berkata...

Azri: ya, memang happ pun =)

sha my heart berkata...

Acid: Soooo good =)

sha my heart berkata...

Anip: happy selalu je, cuma kadang2 je bloommy sikit :P

Tanpa Nama berkata...

Ni nak citer pasal org ke pasal makan..he3. Siapa dia tu?

sha my heart berkata...

Tanpa nama: Nak cerita dua-dua. Pasal makan dan pasal orang. Hehe~

Dia tu adalah selebriti Tv yang saya minat. Minat saja, tak lebih-lebih. Lagipun dia dah kahwin pun =)

aimie amalina berkata...

huwaaaaaaaa
mang kak admire due jejaka ni sungguh ye
kekeke

akak! hepi2 selalu okeh!
senyuuummmmm
^_______________^


eh..akak masuk silat ye mse kat UUM dulu, mesti kenal kwn sy ni, kenal Zulaikha tak, die orang Taiping..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...