Bila Ada Sayang | ! sha my heart

.

Ahad, 20 November 2011

Bila Ada Sayang




Assalamualaikum.
 
Bila ada yang SAYANG, jangan lukai hatinya
Bila ada yang CINTA, jangan titiskan air matanya
Bila ada yang MENANTI, pastikan kamu kembali
Bila ada yang SETIA, lakukan yang sama
Bila dia PERGI, kejarilah selagi merasa dia bererti

>>> Kerana bila dia TIADA di sisi, kamu akan sunyi dan sepi.
Hargailah INSAN yang kamu sayang selagi mereka masih ada.
BERSYUKUR dan terimalah seadanya =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

4 ulasan:

sergeant keroro berkata...

bersyukur dengan ape yang ada :)

sha my heart berkata...

azri: ya, bersyukur dengan apa yg ada =)

HujanMenjerit berkata...

tapi kalau orang tu kita dah tak suka camne? hihi

sha my heart berkata...

kalau orang tu dah tak suka kita, tak payah la tunggu lagi. kita berhak utk dapatkan kebahagiaan kita sendiri. Chill, dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...