Terasa Keseorangan dan Sendiri | ! sha my heart

.

Sabtu, 29 Oktober 2011

Terasa Keseorangan dan Sendiri

Assalamualaikum.

Entri peribadi. Aku rasa keseorangan. Tanpa teman, tanpa rakan. Semakin bertambah usia, semakin rasa keseorangan. Kawan-kawan? Ada tapi masing-masing sibuk dengan kehidupan masing-masing.

Sesungguhnya aku rindukan kawan-kawan baikku. Di manakah mereka? Aku ada jawapannya.

Kahwin- sibuk uruskan keluarga
Kerja- sibuk dengan kerja.
Kelas- belajar

Teringinnya nak jumpa diorang balik, lepaskan rindu.

Teringin juga nak merasai kesibukan mereka supaya kesunyian ini hilang.

Kawan lama tu sukar untuk dicari ganti kerana kita sudah bina banyak kenangan dan kepercayaan.

Kawan baru? Kena kenal betul-betul dulu.

Terasa keseorangan dan sendiri.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

14 ulasan:

Asyikin berkata...

satu hari nanti, semua orang akan menjalani kehidupan masing-masing :)

AcidFlynN Wraith berkata...

kalau rasa sunyik, cuba la sibukkn diri

Fahz berkata...

hidup tak selalunya indah..tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan :)

sis92 berkata...

kawan gembira selalu ramai
sahabat berduka di mana dia?

be strong :)

Kongsi Apa2 Aje berkata...

salam 4low and komen here (^_^)

urm..sabar lah awk..dunia sentiasa berputar..yang baru akan jadi lama..yang baru berlaku akan jadi kenangan. tapi tak salah untuk sesekali memandang masa lampau..masa dulu2 ckp indahkan..admin pun msih terigt mse bljr dulu2..tapi skrg..kawan2?..jrg sgt bersua :)

ikhlas dari adminkongsi (^_^)

Pendamba Mawar berkata...

insyallah suatu hari nanti

Arif Aiman berkata...

kak cik.. ahaa.. dulu, aimn rsa cm ni jugak..

tp.. apa yg buatkn aimn rsa mcm ni, just diri aimn yg rsa diorang tak sama dng kwn2 dlu..

last2, sedar.. org berbeza.. klu nk hapy dlm berkawan,, kwn je dgn diorang, tak perlu nk selit2 hipokrik.. diorang pun fell the same way as I feel,, ap yg aimn rsa je la..

then.. lepas tu.. see,, kami kawan baik yg teramat gila.. ahaaha!

Arif Aiman berkata...

btw.. kenapa kat rss bloglist aimn, entri ni tak keluar pun =.=''

nasib bukak dashboard,, terperasan update ni..

QUEENPINK berkata...

ALA...SUNYI KE?

SAHABAT BLOGGER KAN ADA...MELALUI BLOG KAN KITA BOLEH BERINTERAKSI ANTARA SEMUA PENULIS BLOG DI MALAYSIA DAN LUAR NEGARA.HEHE...

Totie@Tomy berkata...

KADANG2 KITA MESTI MERASA SUNYI..TAK APA BANYAK KAN SELAWAT INSYAALLAH HILANG RASA SUNYI,...

bLaCk pEarL berkata...

sy pon slalu tringatkan shbat2 baik sy...sumanya dh p blajaq jauh2.. ada gak yg blajaq dekat..tp...masing2 busy ngan stady...sy x ksah... alhamdulillah...kami suma still cntct kat fb ngan msg2...n bila cuti n masing2 free, mmg kami cuba gak nak jmpak, lepak2 kat luaq...

sha my heart berkata...

Asyikin: tu la.. bosan juga ya, lebih-lebih lagi kalau tinggal berdua je. tu kalau berdua, kalau seorang je lagi sunyi. haha~

sha my heart berkata...

Acid: sesibuk bagaimana pun, perasaan rindu tu tetap hadir =) itulah namanya rindu pada kawan-kawan.

sha my heart berkata...

fahz: betul2.
semoga semuanya indah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...