Langkau ke kandungan utama

Terasa Keseorangan dan Sendiri

Assalamualaikum.

Entri peribadi. Aku rasa keseorangan. Tanpa teman, tanpa rakan. Semakin bertambah usia, semakin rasa keseorangan. Kawan-kawan? Ada tapi masing-masing sibuk dengan kehidupan masing-masing.

Sesungguhnya aku rindukan kawan-kawan baikku. Di manakah mereka? Aku ada jawapannya.

Kahwin- sibuk uruskan keluarga
Kerja- sibuk dengan kerja.
Kelas- belajar

Teringinnya nak jumpa diorang balik, lepaskan rindu.

Teringin juga nak merasai kesibukan mereka supaya kesunyian ini hilang.

Kawan lama tu sukar untuk dicari ganti kerana kita sudah bina banyak kenangan dan kepercayaan.

Kawan baru? Kena kenal betul-betul dulu.

Terasa keseorangan dan sendiri.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 
Kalau rasa entri ni amat berguna dan bernilai, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.
14 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)