Mycard Akan Diperbaharui Pada Januari 2012 | ! sha my heart

.

Selasa, 18 Oktober 2011

Mycard Akan Diperbaharui Pada Januari 2012

Assalamualaikum.

Kerajaan menguar-uarkan berita mengenai Mycard akan diperbaharui pada Januari 2012. Jom tengok apa yang berubah dan baru sangat tu.





Style jugak kan? Siap ada imej laser tu. Suka giler =)

Korang suka tak?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!











Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

8 ulasan:

Marliyana Mk berkata...

ooohh ye ke..not bad..smoga system lebih maju..:)

huhuhu..jom join my GA :D

wanamira berkata...

waw. bley tahan laaaa :D

che mat.com berkata...

hebat! tapi "imej turisan laser" tu memang dah ada pon untuk IC sekarang.. xdak bezanya.. lagi satu..no ic kita tu ada ditulis dua kali... semua tu guna 'imej turisan laser'..same je kot..mcm xde beza sgt..

che mat.com berkata...

hebat! tapi "imej turisan laser" tu memang dah ada pon untuk IC sekarang.. xdak bezanya.. lagi satu..no ic kita tu ada ditulis dua kali... semua tu guna 'imej turisan laser'..same je kot..mcm xde beza sgt..

che mat.com berkata...

hebat! tapi "imej turisan laser" tu memang dah ada pon untuk IC sekarang.. xdak bezanya.. lagi satu..no ic kita tu ada ditulis dua kali... semua tu guna 'imej turisan laser'..same je kot..mcm xde beza sgt..

sha my heart berkata...

che mat: bila masa plak mycard dah ada gambar laser?

peyansanstaro berkata...

Yg dulu punya pon xtukar lagi..
Rasa sayang pulak nak tukar..
HAHAHAHa~~=) =) =)

ewanrani berkata...

wah ic baru plak ka??
ENTRIES TERBAIKK>>>
Kingdom Tower ketinggian 1600meter (1.6KM)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...