Langkau ke kandungan utama

Terima Kasih Kerana Mahu Merai Hari 'K' ku




Assalamualaikum.

Entri peribadi.

Entri ini sekadar perkongsian, bukan nak bangga diri atau apa. Kepada yang tak berkaitan, tak perlu sibuk rasanya. Haha~ Sarkartiknya ko, Sha. Hehe~ Sekali sekala.


Kepada adik-adik Sintokkians,terutamanya Peyan dan Aini:

Kak Sha bukan tak mahu jumpa tapi malu dan segan.

Bukan tak mahu dan tak hargai hadiah yang korang nak beri tapi segan la. Lagipun korang masih belajar. Kalau korang dah kerja, memang Kak Sha terima sahaja hadiah tu. Wakaka~

Tetapi memandangkan korang masih lagi belajar, rasa amat segan nak terima sesuatu dari korang. Hihi, gediks tak?

Tak tau nak cakap apa. Bukan sombong. Tapi rasa macam bersalah pula nak terima sesuatu dari korang.

Tapi kalau nak jumpa Kak Sha, datang la ye nanti. Hikhik.

To MISCian, Kak Sha nak hadiah. Haha~

To Anip, nak hadiah jugak. Wakaka~


P/s: Tak mengharapkan apa-apa. Persahabatan tu lebih penting =)

P/s/s: Kalau nak nampak ada yang dah di'hide', sila control A, okay.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              
12 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)