Terima Kasih Kerana Mahu Merai Hari 'K' ku | ! sha my heart

.

Jumaat, 23 September 2011

Terima Kasih Kerana Mahu Merai Hari 'K' ku




Assalamualaikum.

Entri peribadi.

Entri ini sekadar perkongsian, bukan nak bangga diri atau apa. Kepada yang tak berkaitan, tak perlu sibuk rasanya. Haha~ Sarkartiknya ko, Sha. Hehe~ Sekali sekala.


Kepada adik-adik Sintokkians,terutamanya Peyan dan Aini:

Kak Sha bukan tak mahu jumpa tapi malu dan segan.

Bukan tak mahu dan tak hargai hadiah yang korang nak beri tapi segan la. Lagipun korang masih belajar. Kalau korang dah kerja, memang Kak Sha terima sahaja hadiah tu. Wakaka~

Tetapi memandangkan korang masih lagi belajar, rasa amat segan nak terima sesuatu dari korang. Hihi, gediks tak?

Tak tau nak cakap apa. Bukan sombong. Tapi rasa macam bersalah pula nak terima sesuatu dari korang.

Tapi kalau nak jumpa Kak Sha, datang la ye nanti. Hikhik.

To MISCian, Kak Sha nak hadiah. Haha~

To Anip, nak hadiah jugak. Wakaka~


P/s: Tak mengharapkan apa-apa. Persahabatan tu lebih penting =)

P/s/s: Kalau nak nampak ada yang dah di'hide', sila control A, okay.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

12 ulasan:

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

untong la die .. HUHU

sergeant keroro berkata...

untunglahhhh :P

GaRy™ berkata...

hahahaha.. nak hadiah sangat kak sha ni.. keh3..

NUR AYNIE berkata...

terharu ade entry pasal aini hihI~=)
xyah malu2 la ikhlas nieee =D

Anif Abdullah| AA berkata...

wah, dapat apa? *muka nyebuk

hahaha

peyansanstaro berkata...

Td terjmpa sesuatu kat gerai area pusat islam... Ingat nak belikan utk snior2... okey.. nte jmpa tau.. dah nk beli kot.. hdiah sbgi kenangan pershbtan=)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

ye.....kalau aku di tempat awk..lain rasanya bila dapat hadia daripada orang yang lebih memerlukannya..waaaa faham ke...sorrylah kalau tak faham....blogwalking jam 1 pagi ini....mimang macam tu hehehe

amna berkata...

terima la hadiah tu sha.. :) rezeki3~

sha my heart berkata...

Haha~ Gelak dulu. Nanti la komen untuk semua. :)

Saiazuan berkata...

rezeki tu,jgn ditolak.. :)

sha my heart berkata...

Fatin: Harap2 untung la. =)

sha my heart berkata...

Keroro: untung sabut timbul. Untung batu tenggelam. Hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...