Selamat Ulang Tahun Kelahiran untuk Kamu | ! sha my heart

.

Sabtu, 17 September 2011

Selamat Ulang Tahun Kelahiran untuk Kamu







Assalamualaikum...

Entri peribadi.



Selamat ulang tahun kelahiran untuk kamu.

Aku tak jumpa kamu di mukabuku.

Tapi aku masih ingat akan kamu.

Sedikit pun tidak ku lupa.


Selamat ulang tahun kelahiran untuk kamu.

Semoga tahun yang mendatang ini akan lebih mematangkan kamu.

Semoga kamu akan terus bahagia dan membahagiakan.

Semoga kamu terus sukses.


Terima kasih kepadamu kerana sudi hadir dan singgah di hatiku.

Walau sebentar cuma.

Untuk kali ini aku berharap

kamu masih melawat blog aku

kamu membaca entri ini

kerana aku tidak jumpa tika mencarimu.


Atas apa yang terjadi, aku tidak salahkan kamu

kamu berhak ke atas diri kamu

dan aku masih menanti kalau-kalau ada ruang dan peluang

walau sudah berkali-kali kamu katakan padaku

bahawa semuanya sudah berakhir.


Ia berakhir bagimu

tetapi tidak bagiku

aku akan tunggu sedikit masa lagi

kalau kamu mahu cari aku di sini

aku tidak ke mana-mana

setiaku pertahankan.



Selamat ulang tahun wahai sayangku

semoga ia memberimu seribu erti. =)



Sha,
1.24 pm
Kedah.


Untuk kamu yang pernah singgah di hati ini. Selamat ulang tahun kelahiran. Aku menantimu.

















P/s: Minta maaf kalau lambat load. Banyak gambar sikit untuk entri kali ini.

P/s/s: Lagu Aishiteru bergema.. "Menunggu, sesuatu yang sebal untukku..~"



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

12 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

selamat hari lahir sayang..eh silap...haha

selamat hari lahir dari pendamba

ABU berkata...

slmt hari ulng tahun gak aku ucapkan..:)

sha my heart berkata...

pendamba: haha~ sayang2 mana pula? wakaka ko ni..

mizmarmalade berkata...

Wah, so sweet of you K'Sha.. hehe :)

sha my heart berkata...

Abu: terima kasih.. Eh, tetiba.

sha my heart berkata...

fara: mana ada sweet.. rasa sweet sour je ni. haha~

Panggil Aku Han berkata...

wow...nice one..:)

sha my heart berkata...

Han: apa yg nice? biasa2 jer..

indonesiatooverseas berkata...

so sweetso sweet

iMBobo berkata...

mcm lama tak jumpa je, mesti rindu kan?hehe

sha my heart berkata...

Indonesia: sweet ke?

rasa semacam je ni..

sha my heart berkata...

mr bobo: ya, memang lama tak jumpa.

rindu? jgn cakap la.. memang rindu pun. hikhik~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...