Langkau ke kandungan utama

Minta Maaf, Mood Aku Untuk Berblog Dah Hilang



Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Kalau nak baca, baca la. Kalau tak nak, tak pe. Tak kisah pun.

Kepala aku bengong sehari dua ini. Tak ada mood nak lawat kawan-kawan aku.

Orang lain setakat tak ada mood sebab raya je, aku ni sebab lain yang menambahkan tahap kemalasan nak lawat blog kawan-kawanku dan up date blog.

Banyak sangat rasanya masalah yang aku hadapi. Kekecewaan. Serabut.

Kalau korang berada di tempat aku, tapi korang tak terasa apa-apa, memang otak korang dah mereng tak pun ada satu wayarnya putus. Haha~


Aku tak tahu nak luahkan pada siapa. Kalau ikutkan akal yang dangkal, mahu sahaja aku merosakkan segalanya. Tapi, aku perlu menjaga maruah orang lain juga. Tak kan aku berbuat begitu. Aku masih waras.

Kepada awak, saya rasa sangat tertekan kerana... (Kalau korang tak salah tapi dipersalahkan, apa korang rasa? Aku sedih sangat. Aku tak salah tapi aku dipersalahkan. Semoga suatu hari nanti dia akan sedar).

Kepada awak yang lain, berhentilah mengganggu saya. Saya dah bosan dengan awak. Awak layanlah awek awak tu. Rimas.

Kepada kawan-kawan bloggers, saya minta maaf sebab tak ada mood nak berblogwalking ke blog korang. Terima kasih kerana sudi lawat saya di sini.


Aku sekarang ni perlukan motivasi.




Mentari tetap ada walaupun sinarnya tak kelihatan.




Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.


              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)