Fesyen 2 Lelaki Korea, Cool! | ! sha my heart

.

Selasa, 6 September 2011

Fesyen 2 Lelaki Korea, Cool!

Assalamualaikum...

Aku tahu ramai yang minat Korean artist kan? Ramai jugak yang mencari pakaian ala Korea. Superb juga pakaian diorang, kan?


Boleh jugak klik sini untuk lihat gambar pakaian lelaki Korea yang lain.


Jom tengok gaya diorang.


















































































Style jugak kan? Berkenan tak?


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

6 ulasan:

peyansanstaro berkata...

Baju dalm pic ke 4 tu cntik..
mn nk dapat baju cm tu...
area kedah ada tak?

nazirah berkata...

nice..

Awesome =)

erleena berkata...

depa dok tmpt sjuk , pakay tebal on xpaa haha mg dorg kool sb artis :D

erleena berkata...

depa dok tmpt sjuk , pakay tebal on xpaa haha mg dorg kool sb artis :D

Nurul Zakira berkata...

nice nya... sangat2 nice... kalaulah saya ada baju fesyen style tu mesti saya bukan Zakira, silap2 tukar nama ic jadi Zack or tak payah tukar pun just buat identiti baru... muahahaha... macam nak buat jenayah je...

corefashion berkata...

coba tengok website ni...

www.corefashion.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...