Langkau ke kandungan utama

Fesyen Lelaki Korea, Cool!



Assalamualaikum...

Enti ringan untuk lelaki lagi.

Baru saja mencuci mata melihat gambar baju lelaki trend sekarang ni. Uii, Korea nok! Jangan korang tak tau (kalau tak tau, aku bagitau ni) yang Korea adalah peneraju fesyen di dunia. Fesyen dunia akan ikut Korea walaupun mesti akan ada orang sangkal kata Italy adalah peneraju fesyen.

Macam ni, Italy tu pembuat fesyen terkemuka dan paling baru (kira macam future sikit la) tapi fesyen kat dunia ni orang pakai atau ikut fesyen dari Korea dan Jepun. Sebab tu la ada jer kain dari Jepun  dan Korea. Fesyen terkini (dari Italy) tak semestinya masyarakat seluruh dunia akan ikut pakai jugak. Kita akan pakai fesyen dari Asia Timur (Jepun dan Korea). Faham?

Eh, mana aku tahu? Dari pembacaan la. So, jangan malas-malas nak membaca ye, nok!

jom layan gambar pakaian ni..































































































Stailo, bukan?

Suka jugak tengok lelaki pakai trends Korea ni. Nampak jambu dan caring jer. Haha~ Ada kena-mengena ke?


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!
31 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)