Isnin, 21 Mac 2011

Fesyen Lelaki Korea, Cool!



Assalamualaikum...

Enti ringan untuk lelaki lagi.

Baru saja mencuci mata melihat gambar baju lelaki trend sekarang ni. Uii, Korea nok! Jangan korang tak tau (kalau tak tau, aku bagitau ni) yang Korea adalah peneraju fesyen di dunia. Fesyen dunia akan ikut Korea walaupun mesti akan ada orang sangkal kata Italy adalah peneraju fesyen.

Macam ni, Italy tu pembuat fesyen terkemuka dan paling baru (kira macam future sikit la) tapi fesyen kat dunia ni orang pakai atau ikut fesyen dari Korea dan Jepun. Sebab tu la ada jer kain dari Jepun  dan Korea. Fesyen terkini (dari Italy) tak semestinya masyarakat seluruh dunia akan ikut pakai jugak. Kita akan pakai fesyen dari Asia Timur (Jepun dan Korea). Faham?

Eh, mana aku tahu? Dari pembacaan la. So, jangan malas-malas nak membaca ye, nok!

jom layan gambar pakaian ni..































































































Stailo, bukan?

Suka jugak tengok lelaki pakai trends Korea ni. Nampak jambu dan caring jer. Haha~ Ada kena-mengena ke?


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

31 ulasan:

sha berkata...

phewitt.. Hehe~

Henry Zackery berkata...

lagi pun fesyen korea japan nie sopan sket kan.. betol tak ??

Artis Baru Melampau

sha berkata...

tau tak pe.. haha~

Fesyen diorang agak sopan dan tak pelik sangat, sebab tu boleh diterima umum. :-)

Redbloodsnow berkata...

lawa kan fesyen² dr negara korea. lg² tang rambut. ailikeee! :)

sha berkata...

zie: tahu tak pe.. korea jugak pelopor gaya rambut di dunia

Henry Zackery berkata...

x update blog lg ke T__T
nak komen nie

Artis Baru Melampau

Chegu Zubir berkata...

minat korea ker nih???

sha berkata...

henry: belum sempat..

sha berkata...

Chegu Zubir: minat..

Adzriel AB berkata...

tengok baju ke tengok model ni .. he..he.. kalau akak tengok model.

sha berkata...

kak adzriel: tengok dua2.. hehe~

amna berkata...

saya suka yang pakai jacket + cap. hm, nice2~

Sylangster Pressure berkata...

sori to say tp fesyen mcm ni korean and japanese je yg seswai pakai. iklim kat malaysia ni x seswai. lgpun wrna kulit lelaki kat malaysia ni x seswai pakai wrna terang2.

kalau aku la kan,pndgn aku, kita pn ada fesyen sendiri pe..watpe nk ikut2 org..style aku lg semat..hehe,puji diri la pula..

tp tu semua pndngn aku je, no offense ye all!! kalo nk pakai pn x salah la..blh hensem juga tu mcm korean..

nurul honey berkata...

ok..sangat hensem kot bile tengok prg pakai camtu..barulah nampak kemasa dan stylo..hehe~~

sha my heart berkata...

@amna

oo.. kite minat jugak. =)

sha my heart berkata...

@Sylangster Pressure

ye la, tak semua orang Malaysia sesuai pakai pakaian macam Korea tu.

ko mmg poyo pun, weh.. haha~ jangan marah.

sha my heart berkata...

@nurul honey
stailo dan K pop fever now =)

mocha~ berkata...

giler cool!

awazangi berkata...

most of time nampak jambu ikut korea/japan ni
teringin gk nk ikut..tp ...konfem kene bahan ngan member.
byk2 fesyen2,fesyen 80s bg aku masih nmpk cool.
jeans cekang;tshirt;nike hi-cut airforce...hihihi

sha my heart berkata...

Mocha: a ah. cool

sha my heart berkata...

Awazangi: masing2 ada minat sendiri =)

alif ismail berkata...

kalau dah kulit putih, muka jambu plak tuh, pakai apepun confirm masuk...

kalau mamat melayu yang berkulit gelap dan berhidung lebar pakai camni, mahu kene herdik...huhu

MuniRAH Kadir berkata...

sgt cool dam smart....

hajar berkata...

oh my god!!cubelah kalau guy kt malaysia pakai baju2 nie!peh! xD

Nurul Zakira berkata...

Stailo sangat2... Perempuan agak2 boleh pakai tak? Hehe...

Tanpa Nama berkata...

Korean style very nice and colll!!!

sha my heart berkata...

munirah: aah smart kn?

sha my heart berkata...

hajar: aah.. cuba2

sha my heart berkata...

tanpa: aah.. cool kan?

Mademoiselle♥ berkata...

yup suke tgok style korean. smart n nmpak hot. haha

siti farahana berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...