Langkau ke kandungan utama

Tips Untuk Bahagia

Assalamualaikum...

Entri tips dan jiwang tak tak berapa nak jiwang. Haha~

Ringkas saja.

Saja aku nak coretkan di sini..


Bahagia?? Nak cari bahagia? Tak perlu jauh-jauh.. Tengok dalam diri saja.

Fikir positif

Yakin diri

Sabar

Bersyukur dengan apa yang ada

Hayati hidup anda (Enjoy your life)


Dengan elemen ini, orang akan hormati dan akan menghargai kita. Tak percaya? Cuba la buat, amalkan.


Minta maaf kalau korang tak faham. Tapi kalau korang cuba buat, korang akan tahu satu-satu elemen tu bukan mudah nak buat dan kalau gabungkan semua, baru la korang akan rasa kesannya..

Selamat beramal ya.


P/s: Ini idea aku. Kalau korang nak ambik dan letakkan dalam blog korang, sila la buat hyperlink dan masukkan link blog aku. Tak tau macam mana nak buat hyperlink? Sila google, jangan malas!


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)