Langkau ke kandungan utama

Terima Kasih Masih Sudi Sokong Walaupun Menyepi

Assalamualaikum...

Lama tak bertandang.. Apa khabar semua?

Alhamdulillah, follower sudah cecah 1000 orang lebih walaupun hari tu, seminggu yang lalu, tak buka blog dan update..

Terima kasih kerana sudi follow blog ini dan terima kasih kepada mereka yang sudi meletakkan blog Sha kat bloglist blog kesayangan mereka.

P/s: Aku mimpikan kawan-kawan rapatku kat blog.. Mesti korang rindukan aku, kan? Haha~ perasaan..

Ok la, banyak perkara nak cerita, sementelah seminggu tidak mengup date..

Sampai sini dulu, ya.. Hihi~


Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!
21 ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)