Langkau ke kandungan utama

Awak..(Part 8)

Assalamualaikum...
Ruangan sajak kembali..


Cukup-cukup la awak..
Saya sudah tidak larat nak layan karenah awak
Tak perlu nak rindu-rindu saya lagi
Awak pergi lah hidup dengan dia
Saya sudah bosan dengan awak..



Pergi lah dan jangan kembali lagi
Saya sudah letih dengan semua ini
Awak ingat saya ni main-main ke?
Sia-sia saja saya buat baik dengan awak
kalau awak pula yang buat jahat pada saya
bagai melepaskan anjing yang tersepit
digigitnya pula orang yang melepaskannya.

Sudah, saya tak nak ada apa-apa lagi dengan awak.
Cukup, sampai di sini..



Sha,
5 Mei 2011
110, MISC, UUM.

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)