Perihal Seorang Aku... Sha (9) | ! sha my heart

.

Sabtu, 2 April 2011

Perihal Seorang Aku... Sha (9)



Assalamualaikum...

Aku dapat mesej dari seseorang:

Thank a lot of because during we couple, u order me to make sure that cannot have any hair on my face. Now i feel more confident when i throw out all hair on my face. That 1 of good thing i got when i couple with u. I don't know how to reply ur kindness to me. I always praying that ALLAH blessing u every moment. 

Sha, i always hoping that u'll find a man who loving u more than i. Sha, sorry if i was making ur heart broke cause i connecting u last week. With sincere heart tell u that i very miss u, that why i call u. Sorry once again.




Haha, see, very broken English. This is Manglish. Kelakar jugak bila baca sebab banyak kesalahan penggunaan bahasa. Lucu la..

See again, aku dah kata, aku tak nak kacau hubungan orang lain. Lagipun tak mungkin aku akan kembali pada dia.

Malas aku nak ingat segala yang berlaku. Menyesakkan minda jer.

Dia ada call aku. Aku jawab sekejap saja. Kemudian, aku kata, Sorry, i dont want to speak with u. Babai~
Terus aku matikan talian. Tak masa aku nak layan orang yang buat aku sedih. Buat aku stress. Dulu-dulu dah cukup la.

Pada aku, cukup la apa yang dia dah buat untuk aku selama tempoh itu. Sekarang ni, kita dah ada jalan hidup masing-masing. Nak kembali, tak mungkin. Kalau dekat, ada possibility jugak. Ni dah jauh, dengan keadaan famili, masyarakat, negeri dan paling penting diri dia sendiri membuatkan aku tak nak ambik risiko.

Daripada nak susah-susah nak layan perangai orang, lebih baik aku duk single mingle sorang-sorang. Itu yang terbaik. Happy pun happy..




Malam tadi baru aku balas mesej dia. Aku balas smiley senyum jer :-)

Dia balas smiley sedih ;-(
Terus aku mengamuk, Jangan nak ngada-ngada la!

Kemudian, dia balas apa, aku dah malas nak layan.

Aku jerit sorang-sorang " Paboya.." Bahasa Korea ni. Maksudnya, bodoh.

Kalau fikir logik, kenapa tak cari aku dari dulu? Sekarang baru nak cari lepas berbulan-bulan? Go to hell la..

Dah la, aku dah tak de kena mengena dengan dia.
Aku happy dan ceria jer sekarang ni. Tak perlu lah nak diingatkan kisah yang sedih dan menyakitkan hati, kan?


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

1 ulasan:

sha berkata...

Biarkan berlalu dan berlalu.. oh debunga cinta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...