Langkau ke kandungan utama

NESCAFÉ Recipes Cafe Latte



Assalamualaikum...

Jom kita tengok dan cuba resipi nescafe.. Er, kita? Korang la.. Sha tak minum kopi apatah lagi nescafe.

NESCAFÉ Recipes


Hmmm. NESCAFÉ the delicious way! Try out these recipes and enjoy them with friends. We give you some invaluable tips to help ensure your cup of NESCAFÉ coffee tastes just the way our blending experts intended it, with full flavours and rich aromas. 




    


Prepare your NESCAFÉ... just add the recommended amount of NESCAFÉ to your cup, pour water over it, add milk or sugar if you wish, and enjoy the moment!

Cafe Latte

 Preparation Time: 2 minutes
Serves: 2

Ingredients
3 tsp NESCAFÉ powder (e.g. GOLD, Classic)
2 tsp sugar
1 1/2 cup milk, hot

Preparation:
Combine all ingredients, pour into heatpoof glasses.
Enjoy your NESCAFÉ café latte!
 

Mudah jer.. Campur-campur dan tadaa.. Dah siap.
Sumber: Arena18

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)