Langkau ke kandungan utama

Kenapa Tak Up Date Blog?

Assalamualaikum...

Perasan tak aku dah kurang up date blog sehari dua ni? Tak perasan? Aiseh, malu den..

Tak pe la, perasan ke tak, nak cakap jugak yang aku dah kurang up date blog? Sebab apa? Merajuk? Ui, tak la sampai macam tu. Aku apply kerja part time..

Siang kerja, malam dah letih.. Cek blog jer.. Up date satu dua. Lepas tu, lepak tengok cerita movie and drama bersiri..

Minta maaf la kepada yang dah follow aku tapi aku tak sempat nak follow balik. Aku rasa dah nak slow sikit promote blog sebab aku nak blog dan entri aku dibaca, dikomen, bukannya setakat ramai follower tapi tak de komen pun.. Tak guna jugak.

Apa kata korang komen entri aku.. Baru la aku rajin nak follow korang. Kalau tak, malas dah..

Itu jer untuk kali ni.

Aku ada kelas malam ni, pukul 8.30 malam. Aku baru balik kerja, tak mandi lagi, tak solat lagi. Tengah makan. Then kena rush ke kelas.

Jumpa nanti malam, aku singgah ke blog korang, k insya-ALLAH.

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)