Langkau ke kandungan utama

DIALOG RUMAH TANGGA HO HO.. (2)



Assalamualaikum...

Entri ini adalah kesinambungan dengan DIALOG RUMAH TANGGA HO HO.. (1)  Kalau belum baca, silalah klik yer..

Okay, entri ini nak berkongsi dengan pembaca semua tentang dialog rumah tangga. Aku ambik dari Ujang Moy. Kelakar la jugak.. Kalau nak tau, sila baca yer..



Asam garam rumah tangga ni biasa la. Kengkadang tergigit jugak lidah tu. Tetapi kalau sama paham memahami, rumah tangga akan kekal aman, Tetapi kisah rumah tangga ni lebih pada kata - kata yang di ucapkan seharian. Mungkin korang yang dah berumah tangga mesti tersenyum kalau membaca kisah ni. Pada yang belum tu akan tersenyum jugak nanti.








DIALOG 2

ISTERI : " Abang! Abang tau tak esok hari apa?"
SUAMI : " Esok hari rabu. Kenapa?
ISTERI : " Takkan abang tak ingat apa - apa kot?
SUAMI : " Ingatttt... mana buleh tak ingat. Kan esok Yam dah janji nak bagi abang pinjam duit sebab abang nak beli motor baru."
ISTERI : " Abang niiii... Esok hari jadi Yam laa..."
 
 
 Penulis: Rumah Flat  Deviantart

Lelaki selalu jer lupa tarikh penting kepada seseorang perempuan. Tak bermaknakah kami? Ni yang nak merajuk ni.. hihi~ Tak pasal-pasal pulak..
 
Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)