Langkau ke kandungan utama

Terima Kasih Teman..

Assalamualaikum.

Tuan blog amat sibuk hari ini.

Tapi tengok blog, eh jeling-jeling jer, ada jugak orang singgah. Terima kasih la kepada yang sudi singgah dan lepak-lepak kat blog bersawang tak kemas ni. Tuan blog sangat bizi sekarang ni. Nak siapkan thesis. Kalau dah siap, baru boleh tidur dengan aman. Rasanya tak tidur sampai ke pagi. Banyak algi kot tak siap. Tak de la banyak, tapi sebab remeh sikit tu yang jadi macam banyak.


Berbalik kepada tujuan utama aku tulis entri dengan kadar yang laju dek kerana masa itu internet! (Amat berharga) ialah kerana nak ucap terima kasih kat korang. Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih. To ce. Nandri. Kopcai ka.. Haha~ faham tak?




Doakan kejayaanku menyiapkan thesis..


Aku tinggalkan korang dengan.. erm, nak apa?

Jom maju mata la.. Bunga. Ni baru jer aku download untuk korang jugak. Aku menghargai korang.. :-)

















































































































































































































































Cantik kan ciptaan Tuhan?



Dan yang kat bawah ni aku rasa lagi cantik..










Ok la, aku undur diri dulu..


Dah banyak masa internetku terbuang di sini. Chow.



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)