SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG | ! sha my heart

.

Khamis, 31 Mac 2011

SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG

Assalamualaikum...





  1. sila letak header saya ni pada entri korang.. SUDAH..  
2. tajuk : SEGMEN: ENTRY SAYA TERBAIK DARI LADANG  UDAH SIAP

3. lampirkan entry korang yang paling terbaik dari blog korang. tajuk dan juga link sahaja..1 je tau..tak nak lebih2..yang lama2 punya pun tak pe la..yang penting best..

TAJUK: saya sayang pak we saya walaupun dia sengkek.
 
4. dan kenapa korang pilih entry tu sebagai entry pilihan..?
Pilih entri tu sebab rasa sangat lucu.. Lawak la. Baca berkali-kali pun still rasa lawak lagi. Haha~

tu je..mudah kan..
kalau dah siap paste kan link korang kat cni ye..
tiap hari kalau tak ada kekangan masa saya akan promote blog dan entry korang yang best tu..
tarikh tutup segmen : akhir bulan ni, 31/3/2011 khamis..
kalau ada sambutan mungkin akan dilanjutkan..=)



Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

2 ulasan:

sha berkata...

suka entri tu..

sha berkata...

Terima kasih sudi lawat sini.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...