Contest PhotoGeDiks | ! sha my heart

.

Selasa, 15 Mac 2011

Contest PhotoGeDiks

Assalamualaikum...




Konsep sangat ringkas.. harus lah pic yang menonjolkan ciri2 kelakar, sporting n ala2 gediks gitu.. bila lg nk serlahkan bakat semulajadi anda kan.. hehehe.. syarat contest sgt mudah.. seperti:

  • mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com.. ;)
  • Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke cni..
  • sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!!
  • cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..)
  • Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni..
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen kamu bwh entry ni...
..Contest berakhir sehingga 15 Mac 2011.. 
 
 
 
 
 

 


 
 
 

 
 
 
 
Aku rasa gambar-gambar ni mengediknya semacam.. Haha~

Kami ni semuanya geng komunikasi kepengurusan yang sangat happening. Gambar ni semuanya kami ambik dalam satu hari. Sangat happening dan sangat bahagia. Kini, dah rindu-rindu nak jumpa balik.

Saat itu sangat asyik..

Tag:
1. Anis
2. Anna
3. Whitelover


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

1 ulasan:

MuMMy CHoMell berkata...

Salam knal sha..

Thanx ye sudi join contest..
sy dtg grab pic taw..
best of luck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...