Langkau ke kandungan utama

Contest PhotoGeDiks

Assalamualaikum...




Konsep sangat ringkas.. harus lah pic yang menonjolkan ciri2 kelakar, sporting n ala2 gediks gitu.. bila lg nk serlahkan bakat semulajadi anda kan.. hehehe.. syarat contest sgt mudah.. seperti:

  • mesti menjadi follower kepada mumlittlemonster.blogspot.com.. ;)
  • Buat entry tuk contest n upload banner di atas then link kan semula ke cni..
  • sekeping gambar sahaja yang diwajibkan tau!!
  • cerita serba ringkas ttg photo yang menjadi pilihan.. (konon da memenuhi ciri2 photogediks la..)
  • Tag kan kepada 3 rakan anda yang tau ttg contest ni..
  • Tinggalkan link penyertaan anda di komen kamu bwh entry ni...
..Contest berakhir sehingga 15 Mac 2011.. 
 
 
 
 
 

 


 
 
 

 
 
 
 
Aku rasa gambar-gambar ni mengediknya semacam.. Haha~

Kami ni semuanya geng komunikasi kepengurusan yang sangat happening. Gambar ni semuanya kami ambik dalam satu hari. Sangat happening dan sangat bahagia. Kini, dah rindu-rindu nak jumpa balik.

Saat itu sangat asyik..

Tag:
1. Anis
2. Anna
3. Whitelover


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)