Langkau ke kandungan utama

AngMo Durian - Natural Cancer KILLER

Assalamualaikum...

Jom baca dalam english. Tapi kalau nak bahasa Melayu, ada kat bawah ni.. Skroll down, k dear..

Hi, the AngMo durian most of us ignored and disliked. Time to plant some at home, if you've the garden.
  AngMo durian= durian belanda
 
Natural Cancer KILLER - 10,000 times stronger than Chemo and more.....

 
 
How many people died in vain while this billion-dollar
drug maker concealed the secret of the miraculous Graviola tree?

If there ever was a single example that makes it dramatically clear why the existence of Health Sciences Institute is so vital to Americans like you, it's the incredible story behind the Graviola tree.


The truth is stunningly simple: Deep within the Amazon Rainforest grows a tree that could literally revolutionize what you, your doctor, and the rest of the world thinks about cancer treatment and chances of survival. The future has never looked more promising.


Research shows that with extracts from this miraculous tree it now may be possible to...
  • Attack cancer safely and effectively with an all-natural therapy that does not cause extreme nausea, weight loss and hair loss
  • Protect your immune system and avoid deadly infections
  • Feel stronger and healthier throughout the course of the treatment
  • Boost your energy and improve your outlook on life
The source of this information is just as stunning: It comes from one of America 's largest drug manufacturers, the fruit of over 20 laboratory tests conducted since the 1970's! What those tests revealed was nothing short of mind numbing... Extracts from the tree were shown to:
  • Effectively target and kill malignant cells in 12 types of cancer, including colon, breast, prostate, lung and pancreatic cancer.
  • The tree compounds proved to be up to 10,000 times stronger in slowing the growth of cancer cells than Adriamycin, a commonly used chemotherapeutic drug!
  • What's more, unlike chemotherapy, the compound extracted from the Graviola tree selectively hunts down and kills only cancer cells. It does not harm healthy cells!
The amazing anti-cancer properties of the Graviola tree have been extensively researched-- so why haven't you heard anything about it? If Graviola extract is as half as promising as it appears to be--why doesn't every single oncologist at every major hospital insist on using it on all his or her patients?

The spine-chilling answer illustrates just how easily our health--and for many, our very lives(!)--are controlled by money and power.
Graviola--the plant that worked too well

One of America 's biggest billion-dollar drug makers began a search for a cancer cure and their research centered on Graviola, a legendary healing tree from the Amazon Rainforest.


Various parts of the Graviola tree--including the bark, leaves, roots, fruit and fruit-seeds- -have been used for centuries by medicine men and native Indians in South America to treat heart disease, asthma, liver problems and arthritis. Going on very little documented scientific evidence, the company poured money and resources into testing the tree's anti-cancerous properties-- and were shocked by the results. Graviola proved itself to be a cancer-killing dynamo.


But that's where the Graviola story nearly ended.


The company had one huge problem with the Graviola tree--it's completely natural, and so, under federal law, not patentable. There's no way to make serious profits from it.


It turns out the drug company invested nearly seven years trying to synthesize two of the Graviola tree's most powerful anti-cancer ingredients. If they could isolate and produce man-made clones of what makes the Graviola so potent, they'd be able to patent it and make their money back. Alas, they hit a brick wall. The original simply could not be replicated. There was no way the company could protect its profits--or even make back the millions it poured into research.


As the dream of huge profits evaporated, their testing on Graviola came to a screeching halt. Even worse, the company shelved the entire project and chose not to publish the findings of its research!


Luckily, however, there was one scientist from the Graviola research team whose conscience wouldn't let him see such atrocity committed. Risking his career, he contacted a company that's dedicated to harvesting medical plants from the Amazon Rainforest and blew the whistle.
Miracle unleashed

When researchers at the Health Sciences Institute were alerted to the news of Graviola, they began tracking the research done on the cancer-killing tree. Evidence of the astounding effectiveness of Graviola--and its shocking cover-up--came in fast and furious...


...The National Cancer Institute performed the first scientific research in 1976. The results showed that Graviola's "leaves and stems were found effective in attacking and destroying malignant cells." Inexplicably, the results were published in an internal report and never released to the public...


...Since 1976, Graviola has proven to be an immensely potent cancer killer in 20 independent laboratory tests, yet no double-blind clinical trials--the typical benchmark mainstream doctors and journals use to judge a treatment's value--were ever initiated...


...A study published in the Journal of Natural Products, following a recent study conducted at Catholic University of South Korea stated that one chemical in Graviola was found to selectively kill colon cancer cells at "10,000 times the potency of (the commonly used chemotherapy drug) Adriamycin.. ."


...The most significant part of the Catholic University of South Korea report is that Graviola was shown to selectively target the cancer cells, leaving healthy cells untouched. Unlike chemotherapy, which indiscriminately targets all actively reproducing cells (such as stomach and hair cells), causing the often devastating side effects of nausea and hair loss in cancer patients.


...A study at Purdue University recently found that leaves from the Graviola tree killed cancer cells among six human cell lines and were especially effective against prostate, pancreatic and lung cancers...
Seven years of silence broken--it's finally here!

A limited supply of Graviola extract, grown and harvested by indigenous people in Brazil , is finally available in America . The full Graviola story--including where you can get it and how to use it--is included in Beyond Chemotherapy: New Cancer Killers, Safe as Mother's Milk, a Health Sciences Institute FREE special bonus report on natural substances that will effectively revolutionize the fight against cancer.
This crucial report (along with five more FREE reports) is yours ABSOLUTELY FREE with a new membership to the Health Sciences Institute. It's just one example of how absolutely vital each report from the Institute can be to your life and those of your loved ones.


From breakthrough cancer and heart research and revolutionary Amazon Rainforest herbology to world-leading anti-aging research and nutritional medicine, every monthly Health Sciences Institute Member's Alert puts in your hands today cures the rest of America --including your own doctor(!)--is likely to find out only ten years from now.

You need the Health Sciences Institute in your life because you and your loved ones deserve to know--and you deserve to know it NOW!!



Hai, AngMo durian kebanyakan kita tidak mempedulikan dan tidak menyukai. Masa akan menanam beberapa di rumah, jika anda mempunyai taman.


Pembunuh Kanser Semula Jadi - 10,000 masa lebih kukuh daripada Chemo dan lebih banyak.




Berapa ramai orang meninggal dunia sia-sia manakala ini bilion dolar
pembuat dadah menyembunyikan rahsia pokok Graviola menakjubkan?

Di situ sekiranya pernah ialah satu contoh yang membuat ia secara mendadak jelas mengapa kewujudan Health Sciences Institute sangat penting untuk rakyat Amerika seperti anda, ia cerita hebat di belakang pokok Graviola.

Kebenaran sederhana yang menakjubkan: Dalam dalam Amazon Rainforest tumbuh sebatang pokok yang boleh benar-benar merevolusikan apa anda, doktor anda , dan yang lain dunia memikirkan tentang rawatan kanser dan peluang bagi yang terselamat. Masa depan tidak pernah lebih melihat baik.

Penyelidikan menunjukkan yang dengan ekstrak dari pokok menakjubkan ini ia kini mungkin boleh jadi untuk.

* kanser Attack dengan selamat dan dengan berkesan dengan terapi semua semula jadi yang tidak mengakibatkan rasa loya keterlaluan, kehilangan berat dan keguguran rambut
* Protect sistem imun anda dan mengelak jangkitan-jangkitan berbahaya
* Feel lebih kukuh dan lebih sihat sepanjang kursus rawatan itu
* Boost tenaga anda dan meningkatkan tinjauan anda tentang kehidupan

Sumber maklumat ini ialah sebaik sahaja menakjubkan: Ia datang dari satu Amerika 's pembuat-pembuat ubat terbesar, buah atas 20 ujian makmal menjalankan sejak 1970's! Apa ujian-ujian itu didedahkan tidak ada apa-apa fikiran kekurangan kebas. Ekstrak daripada pokok itu telah ditunjukkan untuk:

* sasaran Effectively dan membunuh sel-sel malignan dalam 12 jenis kanser, termasuk kolon, dada, prostat, peparu dan kanser pankreas.
* sebatian-sebatian pokok The membuktikan menjadi sehingga 10,000 masa lebih kukuh dalam memperlahankan sel-sel pertumbuhan kanser daripada Adriamycin, satu dadah kemoterapeutik biasa digunakan!
* Apakah lebih banyak, tidak seperti kemoterapi, halaman mengambil dari pokok Graviola secara terpilih memburu dan membunuh hanya sel-sel kanser. Ia tidak merosakkan sel-sel yang sihat!

Ciri-ciri antikanser mengagumkan pokok Graviola telah dengan meluas mengkaji-- jadi mengapa belum anda mendengar sebarang mengenainya? Jika ekstrak Graviola ialah sebagai separuh seperti baik seperti ia muncul menjadi--mengapa tidak tiap seorang pakar onkologi pada setiap hospital utama berkeras menggunakan ia pada semua pesakit-pesakit masing-masing?

Jawapan menyeramkan menjelaskan hanya betapa dengan mudah kesihatan kita--dan untuk banyak, kita sangat tinggal(!)--adakah dikawal oleh wang dan kuasa.

Graviola--tumbuhan itu yang bekerja terlalu baik

Satu daripada Amerika 's pembuat ubat-ubatan bilion dolar terbesar bermula satu mencari satu rawatan barah dan penyelidikan mereka berpusat pada Graviola, pokok penyembuhan legenda dari Amazon Rainforest.

Pelbagai bahagian pokok Graviola--termasuk kulit, daun-daun, asal-usul, buah dan fruit-seeds- -have pernah digunakan untuk berkurun-kurun oleh pawang-pawang perubatan dan orang-orang India asli di Amerika Selatan merawat penyakit jantung, asma, masalah-masalah hati dan artritis. Berlaku sangat sedikit didokumenkan bukti saintifik, syarikat mencurahkan wang dan sumber-sumber ke dalam menguji ciri-ciri berkanser anti pokok-- dan terkejut kepada hasil. Graviola membuktikan sendiri untuk

kajian .A pada Purdue University baru-baru ini mendapati yang daun-daun dari pokok Graviola membunuh sel-sel kanser antara enam baris-baris sel manusia dan sangat berkesan menentang prostat, kanser-kanser paru-paru dan pankreas.

Tujuh tahun menyepi memecahkan--ia akhirnya di sini!

Satu bekalan terhad ekstrak Graviola, membesar dan dituai oleh pribumi di Brazil, akhirnya boleh didapati di Amerika . Cerita Graviola penuh--termasuk di mana anda boleh mendapat ia dan bagaimana untuk gunakan ia--adalah termasuk dalam Beyond Chemotherapy: Kanser baru Killers, Safe sebagai Milk Mother, laporan bonus khas Health Sciences Institute FREE pada bahan-bahan semula jadi yang akan dengan berkesan merevolusikan memerangi kanser.
Laporan genting ini (bersama dengan lima lagi PERCUMA melaporkan) milik anda ABSOLUTELY FREE dengan satu keanggotaan baru bagi Health Sciences Institute. Ia baru satu contoh betapa benar-benar penting setiap laporan dari Institute boleh jadi bagi hidup anda dan yang yang anda kasihi.

Dari kanser perkembangan dan penyelidikan jantung dan herbology Amazon Rainforest revolusioner untuk penyelidikan anti penuaan utama dunia dan ubat pemakanan, Alert setiap Health Sciences Institute Member bulanan menjenguk tangan anda hari ini memulihkan yang lain Amerika --termasuk doktor anda sendiri(!)--adalah mungkin untuk mengetahui hanya sepuluh tahun dari kini.
Anda perlu Health Sciences Institute dalam hidup anda kerana anda dan yang anda kasihi berhak untuk tahu--dan anda berhak untuk tahu ia NOW!!

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)