Langkau ke kandungan utama

1tube: Santai Bersama Ben Ashaari video sharing Malaysia!

Salam.



Aku dah tonton vlog yang Abang Ben buat. Boleh tahan bestnya.. Eh, korang nak tau tak apa isinya?


Isinya banyak pasal dunia blogging. Aha, mesti korang pun nak tau apa kisahnya, kan?


Korang tengok la sendiri. Banyak nasihat dan tips yang berguna. Betul apa yang Abang Ben cakap tu, aku setuju.




Korang boleh tengok kat sini. Link:
http://www.1tube.my/video/1627/Santai-bersama-Ben-Ashaari--video-sharing-malaysia

atau klik sini:



So, amacam? Apa pengajarannya? Sekali macam ceramah daa.. Hihi~ tapi thumb up pada Abang Ben. Banyak nasihat yang hadir dari hati yang tulus.



Sampai jumpa lagi.


p/s: demam, sembuh la cepat.. tak larat dah ni..



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!



Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)