Langkau ke kandungan utama

Bila Aku Terkesima..

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

                                           Gaya malu dan segan seorang gadis biasa...

Salam.


Aku ni pemalu orangnya. Pendiam. Itu diri aku. Cuma sekarang ni mungkin korang rasa aku ni macam orang lain, kadang-kadang peramah. Tapi, sebenarnya, aku ni pemalu dan pendiam.


Cuba korang ingat balik bila mula-mula korang kenal dengan aku. Aku banyak diam dan senyum. Korang cakap dengan aku pun, aku diam jer. Tak menjawab pape. Semuanya kerana aku ni pemalu dan pendiam.


Kadang-kadang, aku tak de idea nak cakap. Sebab aku ni pemalu dan pendiam.


Kadang-kadang, aku tak de reaksi pape bukan kerana aku sombong ke apa. Tapi hanyalah kerana aku ni pemalu dan pendiam.



                                   Alahai, cute tol la kucing Siam ni yang malu-malu.

Kadang-kadang, aku tak cakap pape sebab aku kurang bersetuju. Tapi kebanyakkannya, aku tak kisah pun. Aku tak de idea. Sebab aku ni pemalu dan pendiam.


Aku jenis tak kisah dan boleh terima pe je pandangan orang lain. Orang ajak ke sana sini, aku ikut jer. Tapi, kalau orang tak ajak, aku buat la hal aku sendiri. Itu kerana aku ni pemalu dan pendiam.



Hari ni, aku nak copy and paste aku punya post kat facebook. Aku buat ni semata-mata untuk meluahkan apa yang terpendam dan hanya aku je yang boleh baca.



Noor Hapisah
dh kritik. then, dia bls. aku mnta maaf sb lari tjuk dan kutuk. dia cakap xde pe. so, nk jwab apa?
12 hours ago Only Me · Comment · LikeUnlike · View Feedback (8)Hide Feedback (8)

*
*                                          Gaya seorang gadis yang pemalu
*

Noor Hapisah: ah, segan.. kat aku je dia bls. yg lain2 tu tak balas pun. siap duk 'on9' lgi. wah, segan2.. aku pun tak de idea. igtkan dia tak on9. bila dia on9 ni dan duk tunggu jer aku nk bls ni, aku segan la plak.. tak tau nak bals apa. esok je la aku blas, boleh? hahaha
12 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: dia cuma balas dengan orang yang familiar je la dan dia tau apa jwpn kpd mslh malware yang serang blog tu.
12 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: ini bab malware. bab cerita aku dan kau, pun dia ada balas aku punya 'jejak', Ingatkan dia tak balas sebab ada jugak yang dia tak blas, tu yang aku mls nak recheck balik.
11 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: Tapi, tadi bila aku recheck, apa yg aku baca kat email notify tu adalah... untuk aku. Tak sangka la sebab ayat dia mmg mcm rapat giler, macm kwan rapat dia yang pernah diorg gathering.
11 hours ago ·Like/Unlike ·


Noor Hapisah: Mungkin sebab aku ada banyak jugak komen entry dia. Tapi aku tak de la nak komen setiap entry yg dia buat. kalau tak sesuai, aku diam sj, jadi silent reader.
11 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: Aku adalah antara yang jadi pengomen tegar kat blog dia, jadi dia cam la.Tmbahn plak, aku letak pic muka aku ni kat ruang komen tu. dah tak leh nk ubah. lagi cepat la orang cam, kan? Jadi, kalau aku komen kat blog mana2, naik la pic muka aku @ iceberg.
11 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: Aku buat dua pic, ikut kesesuaian blog la terima yang mana satu pic. Aku rasa jugak la si mamat ni duk jauh dari tanah air, jadi mestila rapat dengan kwan2 yang biasa ada dengan dia masa d M'sia sampai la kat luar negara.
11 hours ago · Like/Unlike ·


Noor Hapisah: Kalau muka baru, mesti la rasa lambat sikit nak mesra then dia pun dah duk jauh, bljr lg. tak de masa la sikit. kwan2 yang lama la rapat lagi.
11 hours ago · Like/Unlike ·


                                                       Ala, malu-malu plak si tikus ni... :-P




Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)