Langkau ke kandungan utama

bizi yg xbizi

anything can happen.. that why life is wonderful.. struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one... no one you shouldn't hurt their feels!

salam...

apa khbr?

harap2 sihat la hendaknya... Alhamdu lillah... syukur.. :-) subhanallah... Allahu akhbar...

nk story sikit... aku ni yg bizi tp mcm xbizi... hihi... apa la nk jg dgn ank dara sorg ni... huhu...

sbnrnya, aku mmg patut bizi dgn tesisku.. tp, aku msih slmba lg... waka waka... nk sambung lg 1 sem ke cik noor hapisah? hahaha...

ui, xnk la.. bkn apa, kna byr sndri yuran univrsity... klu xkna byr, mmg aku dgn rela hatinya duk lg kat uum ni... sb zaman bljr la zaman yg plg best,mcm susah sikit nk jumpa org yg jht... tp, klu kat tmpat kerja, mmg bnyak.... tp, itu la khidupn yg sbnrnya...

itu jer alasan aku...

alasan nk cepat hbis bljr plak, nk kumpul hrta.. huhu..

td, masuk website Juskhai.. pergh, masuk plak entry cik satio dia tu..





rasa nk grab satu la satio ni... huhuhu, hrga rm 1700 tu! giler bapak mahal... kira2 duit aku xcukup la.. tu, bru kira2 jer, klu btul nk bli, aku akn fikir bnyk kali n bagi masak2.. ye la, mahal giler tu, beb... lbh baik aku mnabung...

tu la, skrg ni tgh cari hp la.. tgok entry lain yg khai bt, nok5800 XM pn ok...



ia lbh bgus dr iPhone dr Apple tu.. hrap brand jer lbh popular, sb tu mahal.. waka waka... hrga dia (nok5800 XM),boleh tahan.. RM1000-1100.. pergh, mahal giler... mana la aku mampu... bl la nk turun hrga brg2 mcm ni? aku dah deserve nk pakai ni... huahua... cepat la sspe cipta produk mcm ni bg bnyk2 sikit, senang aku nk grab... huhu...


waa..., nk hp, nk hp, nk hp!!!

haha, leh x bt prgai budak2? huhu... tp, yg xbestnya, bt tu boleh tp xde sape nk lyn... klu ada balak kaya, blh jgk perabihkn duit mak bapak dia, blh mcm tu? wahaha... xnk r, duit org, entah ikhlas ke x...


berbalik kpd topik entry ni yg bizi tp xbizi... aku sbnrnya kna bt proposal la.. tp, habuk pn tarak lg... waduh... dh la kne present proposal dah mggu dpn.. dead meat la...

bla dah buka tp xjumpa mula la aku nk hilg mood nk mcri lg... huahua... mana la pg smgt aku ni? sha,what's wrong with u?



aku siap g jln2.. lepak2...

erm, xnk buat thesis leh x?

mmg sje je r nk kna cepuk r dgn soaln mcm ni... hihi




ya ALLAH, apa la nk jadi dgn aku ni? smgt kurg la... ni nmpknya kena p mnuntut ilmu (join kelas) plak la ni gamaknya...
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)