Langkau ke kandungan utama

ramalanku hampa belaka...

salam..
sem baru dh bermula...

erm, mula2 tu, warghhh, mls tol nk kemas2 brg2... ptg nk bertolak, tghri blum pn siap packing brg. tersadai kat situ jer... sbbnya jgk, malas nk layan karenah kwn2... ye la, bnyk makan dalam wo... ptg tu, msih lg blum siap pape.. siap buka laptop lg... bl ayah ckp dh nk bertolak, bru nk gerak, g bersiap... huhuhu, manja tol anak ayah ni...

biasanya, klu nk balik, laptop mmg xbuka dah.. brg2 dri mlm sblum nk bertolak pn dh siap kemas... tp, ni mmg sgt berbeza... hah, itu lah penangan karenah kwn2... aku rsa xnk jer tinggalkan rumahku... my hometown..

tp, aku cuba kuatkan diri juga... berkorban...

namun, bila aku datang sini, segalanya berbeza... 'karenah' yg aku xnk hadapi tu, xde.. mcm xpernah wujud... tp mgkin utk smntara shj.. smntara pn xpe la, jnji itu blh bt aku bersemangat sikit di awal sem ni... klu aku tau, kwn2ku dah xde karenah mcm ni, msti aku plak yg rasa excited nk dtg sini... :-) mgkin diorg rindu aku kot... hahaha...

aku berasa sgt slsa...
wink wink wink... ^_^

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)