Langkau ke kandungan utama

rutin harian cuti sem

salam...
apa khbr? harap sihat dgn bless from God..

lama rasanya tidak menjenguk ke sini.
rutin harian cuti sem ni pg2 p kebun.. kutip getah sekerap. cuti sem? aku ni merupakan pljr master sains kat satu tmpt bljr yg popular... ni bru satu sem.. hujg buln 12 ni, masuk sem 2.

ok, sambung balik, balik tu, terus kutip buah asam n kupas kulitnya sampai sejam. kemudian, masuk ke dapur, tgok apa yg patut dibuat.. then, mandi.
kmdn, klu blh solat, solat.. klu ABC, ABc la... (Allah Bg Cuti).

lepas tu santai dan makan nasi... wah, mcm hidup dlm syurga plak... main santai2.... hakhak...

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)