Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari September, 2017

Pengalaman Bersalin Sha di Hospital Angkatan Tentera

Sha nak cerita pasal pengalaman bersalin. Sebenarnya memang dah lama nak cerita, sejak Sha lalui pengalaman tersebut. Namun, rasa nantilah, nanti lah, nak ambil feels dulu. Nak penceritaan yang menarik dan best. Sebab cerita ini ada sesuatu.

Dan ada juga rasa patah hati pada orang yang merendah-rendahkan kita. Ye la, kita bersalin kat hospital kerajaan. Dia bersalin kat hospital swasta, berbayar RM10 ribu, k. Ko hado? Nan hado.. Hihi. Sha tunggu suasana redha dulu baru nak cerita.

Selain itu, faktor yang Sha nak cerita juga sebab bebaru ni, Sha dah terlupa nama Brig Jen Dato' Lecmi.. Aduh. Sha risau terlupa semua nanti. It's very precious moment that u cant forget. But, if i am forget, how terrible my memory. That's why i want to jot down  here and elaborate then. Okay.

Sebelum itu, korang boleh baca dulu sebab kenapa Sha nak bersalin di Hospital Angkatan Tentera.
dan pengalaman buat check up di hospital tersebut.

Sha masukkan apa yang asas dulu ya.
9hb Ogos 2017 check in…

KAIN PASANG ZALORA ITU AKU YANG PUNYA

KAIN PASANG ZALORA
Material: Vanille Dull Satin
Bidang : Bidang 60
Boleh request meter
*Minima 2m
RM28/meter

Sama macam Jakel jual













Berminat?
Nak pakai kain cantik dan eksklusif?
Boleh whatsapp Sha:
http://wasap.my/60194625310/zalora

Cepat sebelum terlambat!

Berminat? Boleh whatsapp Sha di: http://wasap.my/60194625310
Terima kasih singgah sini

Kain Pasang Bidang 60 Lelong, Rugi Tak Rebut

Berminat? Boleh whatsapp Sha di: http://wasap.my/60194625310 Terima kasih singgah sini

Kain Pasang Anabella Untuk Tampak Kurus Segera

Kain pasang Anabella ini wajib dimiliki kepada sesiapa yang mahu kelihatan kurus segera!Bosan dengan trend corak berkaki atas/bawah/atas-bawah/border?

ANNABELLE pasti akan memenuhi citarasa uols. Corak penuh tetapi tidak sarat & sangat sweet! Kalau tak percaya wajib beli!!! 😁

4 warna pasti tidak mengecewakan. Inspirasi jenama antarabangsa pasti tidak mengecewakan



Material:
Royal Dull Satin Silk
Bidang 60

4 warna :
1. HITAM
2. HIJAU
3. MAROON
4. NUDE BEIGE

Jual RM25/m
tidak masuk pos

Pre-order;
ETA sampai Malaysia: 10 Oktober 2017.


Bunganya memanjang/menjalar ke atas so sesuai untuk orang2 yg kurang ketinggian/berbadan gempal nak slim & tall
Coraknya hampir tiga suku kain










Berminat? Boleh whatsapp Sha di: http://wasap.my/60194625310 Terima kasih singgah sini

Open Tracker