Langkau ke kandungan utama

Kasut Pengantin Baru Yang Cantik Sangat

Kasut pengantin baru yang cantik sangat untk disarung ke kaki pengantin. Orang kata, pakailah kasutmu dan berjalanlah ke destinasi cintamu.

Kasut satin dengan renda lace biru menusuk kalbu.









Kerawang sepatu indahmu nan mempersona








Kilauan emas itu membuat hati teruja!









Keindahan lace nyata memikat hati






Warna dan corak klasik tetap menjadi idaman hati







Renda spandex menyerlahkan corak si tumit tinggi anda






Rona kuning lembut anggun, ditambah dengan lace dan manik cukup memikat hati






Kemasan kerawang berbunga menyerlah sisi ayu si pengantin baru







Sungguh anggun walaupun nampak sedikit keanakan










Renda halus menjadikan kasut ini sungguh romantis








Merah itu cinta!








Hijau itu memukau






Seksi! Itu yang boleh digambarkan tatkala anda menyarungkan kasut ini di kaki









Putih bersih dan menjadi idaman setiap mempelai









Jelingan manja saat tumit disarung







Kerlipan menyilau pandangan







Metalik juga tidak kalah gayanya





I really, really do












Kelembutanmu menambat hati

Semua kasut ini aku ambil dari facebook Cristy Ng. Beliau juga mempunyai laman web beserta dengan harga di Cristyng.com. Selain itu, anda juga boleh mendekorasi kasut anda sendiri di laman web tersebut. Custom made. Kalau nak beli yang sudah siap pun boleh. Sediakan duit ya,


Psss: Cristy Ng, tak nak taja kasut saya ke? Penat saya promote besar-besaran ni. Hihi~




Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)

Open Tracker