Langkau ke kandungan utama

Rajah Perjalanan Komuter Aliran Transit Ringan (LRT) Kuala Lumpur

Rel transit di stesen

Korang nak ke mana-mana dalam Kuala Lumpur, adalah lebih mudah dan jimat masa tidak terperangkap dalam kesesakan jalan raya dan jimat kos minyak kereta, dengan menggunakan komuter  Aliran Transit Ringan (LRT).

Tapi, elakkan daripada waktu orang masuk pejabat dan keluar pejabat ya. Kalau tidak, ramai bersesak-sesak, terutamanya di bandar-bandar besar dalam Kuala Lumpur. Jadi elakkan keluar pada pukul 7 hingga 9 pagi. Selepas itu, keadaan dah okay, kurang sesak dan mendamaikan.

Semoga entri ini membantu anda merancang perjalanan dan percutian di Kuala Lumpur.
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)