Langkau ke kandungan utama

Tangisan Melimpah Seperti Bendang pun Tak Guna






Assalamualaikum.




Aku nak bagi tazkirah sikit. Ceduk dari senior aku masa sekolah dulu. Dia baru kehilangan ayahanda tercinta.

" Tiada yg kekal didunia ini..Sesungguhnya Allah maha kuasa..titisan air mata yg melimpah seperti bendang takkan mampu menghidupkan semula org yg kita syg..sayangilah ibubapa kamu semua sementara mereka masih ada"

 
 Beliau adalah Leman Raja Lawak
 Kami satu sekolah. Dia peramah dan lucu orangnya. Suka menghiburkan orang. Beza umur kami lima tahun tapi kami pernah beberapa kali terlibat dalam perkhemahan Kelab Kembara dan Rekreasi. Best sangat. Kenangan oh kenangan. Indahnya. Sayangnya gambar tak ada. Entah di mana gambar.


 Dah lama tak menulis ni, jadi balik la tak tau nak tulis apa. Lama duk fikir. Bila tak buka blog, idea mencurah-curah datang. Haish!
Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)