Psst, Awak | ! sha my heart

.

Sabtu, 4 Februari 2012

Psst, Awak



Assalamualaikum.

Ini adalah entri peribadi.

Ke hadapan awak yang sedang membaca entri blog saya ini, saya yang suruh awak baca ya? Kejam kan saya tu? Hehe, jangan marah. [Jelir lidah]

Awak, saya tak tahu kenapa saya mempunyai perasaan begini. Sumpah, saya tak pernah berperasaan begini dengan sesiapa lagi. Kenapa ya? (Ops, janganlah cakap ianya dari syaitan. Kalau dari syaitan, bla bla bla.. susah nak cakap kat sini, [kalau nak tau, mesej saya]. Saya memang terasa hatilah kalau awak cakap ianya dari syaitan. Kenapa nak masuk campur dengan syaitan sedangkan tak semua awak cakap pasal syaitan?)
Adakah awak juga berperasaan sama seperti saya?

Maaf, saya tak mahu untuk mendedahkan di sini apakah perasaan saya kerana internet terlalu terbuka. Saya juga tak mahu kalau-kalau ‘orang seterusnya’ akan terasa hati.

Jadi, kalau awak nak tahu apakah rasa itu, SMSlah saya. (No saya masih awak simpan, kan? [Smile])

P/s: Kalau tiada apa pun, saya tak kisah. Mungkin jalan kita berbeza. Mungkin ada benarnya cakap awak semuanya hanyalah permainan syaitan (walaupun sedih dengar awak cakap macam tu, tapi saya kena terima juga). Namun, saya tak seratus peratus terima cakap awak tu, saya percaya awak punya karekter yang berkaliber dan karisma yang menarik yang membuatkan saya rasa seperti magnet yang membuatkan saya terus melekat. Nak sikit magnet awak tu, boleh? Haha~

P/s/s: Rasa tergeliat lidah nak berahsia bagai begini. Haha~ tapi terpaksa, beb demi keselesaan orang-orang sekeliling =)


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

1 ulasan:

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

kata kata lagi tajam dari pedang .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...