Mamat Kaki Sentap? Please La.. | ! sha my heart

.

Jumaat, 17 Februari 2012

Mamat Kaki Sentap? Please La..



Assalamualaikum.

Entah apa hari ni, untung ke malang, aku jumpa balik dengan kenalan yang cepat sentap. Bukan seorang, dua orang. Aku cakap lain, lain yang difaham. Aku cakap pada orang lain, dia pula sentap. Aish, rimas doe. Ikutkan hatiku nak je rasa lempang sekor-sekor mamat yang cepat sentap tu. Isk..

Maaf, aku bukannya perempuan hati tisu. Aku jenis tak la ayu sangat doe nak baik sentiasa. Memang aku nampak cool jer. Cool la sebab aku rileks je, dalam hati ni sabar je selagi aku masih sabar,  sebelum meletoups all. Haha~

Aku jenis happy-go-lucky dan kepala gila-gila. Kalau dengan mamat tu, okay la. Aku memang ok je, jenis tak kisah. Nak berkawan dengan aku, boleh je. Aku jenis tak kisah. Tapi jangan nak sentap sudahlah. Aku banyak gurau dan fikir positif.

Ingat nak je sebut nama kat sini, tapi tak leh. Nanti mamat-mamat yang berhati tisu tu sentap pula. Adei, aku yang perempuan ni pun okay je, chill je. Pe hal korang lelaki ni nak sentap-sentap? Tak best doe hidup sentap-mentap ni.

Rimas doe.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

24 ulasan:

biela bell berkata...

woww..lelaki kaki sentap..
biasalah..lelaki pun ada perasaan jugak..tapi lelaki biasa hati kering..kah3x..hormon terlebih la tu kot. ;p

Bui Junaidi berkata...

JENIS LELAKI DLM HATI ADA TAMAN LETEW..HIHIHI

peyansanstaro berkata...

i sentap u..
wawawa...

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe means dia ada prasaan la.. :)
klu laki sentap ni, pandai tak agak2 jaga hati girls yg kuat sentap? ke dua2 sentap? huhu

Anif Abdullah| AA berkata...

wahh siapakah jejaka itu..huhu
rindu nye kt blog ni~~

sha my heart berkata...

bell: biasanya jnis ok je. ni nak sentap2 tak tentu hala, memang boleh bikin mengamuk juga la. haha~

hormon? mungkin la.. haha~

sha my heart berkata...

kak Bui: taman lah sangat. nak sentap2 gi jauh2 dari sha. haha~

sha my heart berkata...

Peyan: jgn nak gediks. haha~

nak sentap, gi jauh2 dari kak sha. haha~

sha my heart berkata...

zuan: berperasaan pun perasaan la jugak. ni orang cakap lain, lain yg dia faham dan nak sentap2 plak. Aish~

Dia pun ada tunang. tak tau la mcm mana, tak berkenalan pun dgn tunangnya tu. tapi lembut juga perempuan tu =)

Hans berkata...

mamat tu faham lain tu dia sentap kut
kui3


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

AcidFlynN WraitH berkata...

doe? John Doe atau Jane Doe? huahahahha

Teenager Housemaid berkata...

give me five yaw!
saya pun tak suka mamat yang over sensitif..and berhati tisu ni..
adeih~~
-_-'

cinta siswi berkata...

adeiii sentap mak nak..haha..

#xcool la sikit2 nk sentap.. sental berus ats muka bru tau..haha

sha my heart berkata...

Anip: jejaka Misteri. Kahkah.

terima kasih kerana merindui blog buruk lagi comot ni. kak sha pun rindu blog anip jgk =)

sha my heart berkata...

Hans: mungkin.. tapi agak2 la kan.. dah jenis sentap. sensitif tak bertempat. haha~

sha my heart berkata...

Acid: doelah. Dollah. haha~

Ezad Skytech berkata...

ada jugak ye lelaki yg kuat sentap ni rupanya..hee~

Yatie Awang berkata...

susah juga kalau lelaki berhati begitu..hehehe

syafiqakarim berkata...

tak suka.mengada.mengalah kan aku yg
pompuan.aku pun kental.hahaha

amboi! :p

Nizam Ijam berkata...

sentap menyentap nie..haha

sha my heart berkata...

teenager: give u five =)

Rtp Farra Arisha berkata...

sentap-menyentap plak. that means we all are human beings yang punya hati dan perasaan. not only gugirls yang boleh sentap tanpa sebarang sebab dan musabab...;)

sergeant keroro berkata...

haha, ignore jek :P

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehehe kalau dah kes mcm tu, kena guna ayat mudah la kat dia, mungkin trlalu komplikated smpai dia xpaham :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...