Jom Uji Minda Baca Ni | ! sha my heart

.

Rabu, 15 Februari 2012

Jom Uji Minda Baca Ni



Assalamualaikum.

Aku nak ajak korang baca apa yang ada dalam gambar ni. Best sebab ia menguji kemantapan minda kita.
 
Boleh baca ke tak?
 



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

22 ulasan:

Anyyss Shuhaimi berkata...

Style! nasib baik boleh baca. :)

PaK PiS berkata...

nak muntah bcae bnda ni...haha #_#

sha my heart berkata...

Annys: clever girl =)

sha my heart berkata...

Pak Pis: kesian.. haha~

amna berkata...

baca satu2 huruf ke? atau ada perkataan tersirat ni.. hehe

AcidFlynN WraitH berkata...

this message serves to prove how our mind can do amazing things! in the beginning it was hard but now, on this line your mind is reading reading it automatically with our even thinking about it. be proud! only certain people can read this. please forward if u can read this

Raisya Haris berkata...

Boleh je adik baca. Haha.

Jerr berkata...

hebat :D . jer boleh bace :)

cinta siswi berkata...

yea.. blh bace..hihi

so Atirah berkata...

Yes yes, boleh baca jugak =D

ABU berkata...

sblum komen aku dah baca.. then nampak dah tepek kat atas Wraith komen tu..betul la...

mana dapat ni.. bagus la..hehehe

sha my heart berkata...

Amna: dapat baca huruf, perkataan, dan ayat lor. haha~

tak dapat baca ke dear?

sha my heart berkata...

acis: yup =)

sha my heart berkata...

raisya: bagus dik =)

sha my heart berkata...

Jer: tahniah sebab boleh baca. haha~

Nazryn Mishar berkata...

nice! naseb baek boleh bace~
mane dapat? buat sendiri eh?

sha my heart berkata...

siswi: =)

sha my heart berkata...

athirah: yes2.. hihi~

sha my heart berkata...

Abu: lor, ko tak dapat baca ke? nasib baik ada yg dah tulis. haha~ gurau je la..

dapat dari fb

sha my heart berkata...

nazyrn: tq.

nasib baik.. =)

tak de buat sendiri.

the puffy clouds berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ezad Skytech berkata...

hee...nasib baik masih mampu baca lagi..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...