Harap Awak Kuat, Tau | ! sha my heart

.

Isnin, 6 Februari 2012

Harap Awak Kuat, Tau


Assalamualaikum.

Semoga anda memiliki kebahagiaan yang cukup untuk membuatkan diri anda menarik, 
percubaan yang cukup untuk membuatkan anda kuat, 
kesedihan yang cukup untuk memastikan anda seorang insan dan
harapan yang cukup untuk membuatkan anda bahagia. ♥


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

biela bell berkata...

betul tu..
manusia nie senang tersentuh..sbb tu kita kena jaga perlakuan dan kata2 kita bila berkomunikasi agar tak menyakitkan org lain..

Gary Asip berkata...

so true kak sha~.. :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

selamat mencari kebahagiaan :)

cinta siswi berkata...

siswi ade bace..

put less hope so u don't disappoint much.. :)

sha my heart berkata...

bell: yup, jaga diri dan kelakuan

sha my heart berkata...

gary: yup.. betul2

sha my heart berkata...

zuan: terima kasih. selamat berbahagia =)

sha my heart berkata...

siswi: suka kata2 tu =) tq dear

❁ نور يوسمهانياي ❁ berkata...

gud luck in your life !

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

hehe sesama, may the force be with u..

Totie@Tomy berkata...

bahagia bersama suami dan anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...