Mozila Firefox Nak Tiru Chrome, Lembap La | ! sha my heart

.

Rabu, 14 Disember 2011

Mozila Firefox Nak Tiru Chrome, Lembap La



Assalamualaikum.

Hari ni aku install mozila firefox yang terbaru, latest. Then, interfacenya macam Google Chrome. Lembap!
Kenapa nak tiru kalau ianya lembab? Sepatutnya up grade makin canggih dan user friendly.

Aku tak suka guna Chrome sebab linenya amat lembab, sikit-sikit error. Menyampah dan buat mood elok pun hilang.

Nak balik pada firefox yang lama pun aku dah tak tau macam mana. Jadi, jangan hairan la kalau aku tak up date. Bukannya tak nak up date tapi line teruk tambah pula dengan server yang lembap. Oh tidak! Tak sukanya. Mungkin aku patut fikir untuk bersara blogging kot. Haha~

Ada cadangan tak?
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

8 ulasan:

AciDFlynNWraitH berkata...

rasanya chrome lagi laju dan ringan kalau nak dibandingkan dengan firefox, cuma kalau nak bagi firefox laju, kena tweak sikit.

NUR AYNIE berkata...

dh lame tak gune firefox..hihih.. gune google chrome jer..=)

MeeRole berkata...

Bukan chrome lg laju ke?

sha my heart berkata...

Acid: tweak tu apa? sejenis kuih kah? haha~

sha my heart berkata...

aini: dah ramai guna chrome. kak sha nak guna tapi tak berapa nak sesuai dgn broadband. so, firefox je..

sha my heart berkata...

meerole: entah.. bg lappy dan broadband saya, firefox laju

Eiein D' berkata...

err.. bagi saya chrome lagi laju..
kalau guna firefox harem lembap nak mampuih

LynnDamya berkata...

haha xkan nk bersara psl tu je...xyah2, hehe act sy mmg xpnh n xnk guna google chrome ke ape ke, sbb dh biasa type je url kt atas tu, haha, :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...