Jom Tengok Duit Ringgit Malaysia (RM) yang Baru | ! sha my heart

.

Rabu, 21 Disember 2011

Jom Tengok Duit Ringgit Malaysia (RM) yang Baru



Assalamualaikum.



Duit baru Ringgit Malaysia akan dikeluarkan pada Januari 2012. Duit note RM 20 juga diperkenalkan.
Duit syiling baru juga dikeluarkan.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

20 ulasan:

Nur Kiasatina ^_^ berkata...

Hey !! Nak mintak tolong boleh x ? Tolong klick ni erkk . http://www.churpchurp.com/Nurkiasatina/share/optimak5-launch

Cik Bhulat berkata...

wah, kacak-kacak duit baru..ni yang tak sabar nak dapat kan ni...

Puan Kutu berkata...

kaler mmg cantik..:)

LynnDamya berkata...

wah klw cmni syg nak belanja, sbb duit cantik sgt~~~ :p and xsabar nk duit RM20 tuuu~~~ (n_n)

ainol akasyah berkata...

1st time tgk duit rm20..cantik2 kan duit 2012 ni..mcm sayang pulak nak gune bayar bil mcm2..agaknya tu kot motif diorg buat duit cantik2 :)

sha my heart berkata...

nur: maaf.

sha my heart berkata...

bhulat: memang.. comel je kan..

sha my heart berkata...

puan kutu: a ah, memang cantik kan..

sha my heart berkata...

lyn: tahu tak pe.. cantik sungguh. haha~

sha my heart berkata...

ainol: aah, cantik.. =)

ui, tak nak belanja? mula2 je kot.. nnt bila dah bersepah, buat tak tau jer. hihi~

Anis Anisa berkata...

(duet dimana kau duet)
(duet dimana kau duet)

mylovely-cats.blogspot.com berkata...

Salam Sha,

Lawalah design duit kertas kita ni kan...tapi cuma satu je lah...awak ni keje dgn bank negara ke?? hu3...anyway nice info & blog to sharing

BTW kami dah follow blog sha, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

sha my heart berkata...

anis: kat bank negara banyak.. haha~

Nens Collection berkata...

colourfull..;)

sha my heart berkata...

mylovely: lawak la soalan awak ni. habis tu mereka yang letakkan pic ni pun awak sangka kerja dengan bank negara ke? tak la, saya tak kerja dgn bank negara, gambar ni ambik dari sinarharian dan bank negara malaysia (BNM), kan ada logo pada gambar tu

sha my heart berkata...

nens: yeah, colourful right

sha my heart berkata...

nens: yeah, colourful right

aimie amalina berkata...

warna kuning dirajaaaaaa
tanteeeekkk!! :))

sha my heart berkata...

aimie: cantik kan? lalala~

Cik Sibuk berkata...

plastik ke kertas? tak suka duit kertas..kalu tertinggal lam poket & masuk washing machine..hancusss..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...