Blog Aku Amazing | ! sha my heart

.

Isnin, 5 Disember 2011

Blog Aku Amazing




Assalamualaikum.

Terima kasih kerana sudi letak blog aku yang biasa-biasa ni dalam bloglist korang. Kali ini aku letak bloglist yang terdapat dalam blog imbobo.

Boleh la korang terjah ke blog beliau ya. Best juga blognya, ada cerita hit terkini yang perlu kita tahu sebagai blogger mahupun bukan blogger. =)

P/s: sesiapa yang meletakkan blog aku di dalam bloglist, sila beritahu ya, boleh aku promotekan blog korang. =)

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

22 ulasan:

peyansanstaro berkata...

Kelas kau JAH..
meletop sana sini !

p/s : untung la.. hehe=))

sha my heart berkata...

Peyan: mana ada, meletup..
blog kawan2 juga yang banyak tolong. Peyan lagi la banyak tolong =)

untungla ada korang.. hihi~

AciDFlynNWraitH berkata...

Biar benar che tomm.. hehehe wah best best

sha my heart berkata...

Acid: Best juga, buat teruja sekali sekala. Haha~

sergeant keroro berkata...

memang amazing, hehe XD

p/s : seminggu ni sibuk kot, maybe tak sempat nak balas jejak sangat.

keri ikhwan berkata...

ni yg jeles ni :)

CIK TOM berkata...

wah dpt blog amazing..seronok kan..tahniah!

Siti Nurazlinda berkata...

bukan senang nak masuk bloglist kat blog orang kan?

tahniah! :)

Cik Sara berkata...

Walla.. Tapi saya tak smpat nak meng"update" bloglist.. Update entrie sempat je..heee

kotak bulat berkata...

untung la...hehehe

khairul akmal bin azman berkata...

ohsem!!!!!!!!!!!!

sha my heart berkata...

azri: pandai la ko, amazing. haha~

tak pe, faham ko sibuk.. =)

sha my heart berkata...

Keri: saya pun jeles jugak. kahkah

Peto (nurul izzati) berkata...

jeles sayeeee >< haha

sha my heart berkata...

Cik Tom: amazinglah sangat. haha~

terima kasih =)

iMBobo berkata...

suka entry ni! hehe :)

sha my heart berkata...

Siti: nak masuk senang, nak kekalkan berada dalam list tu susah sikit =)

sha my heart berkata...

sara: sekali sekala kena up date juga. hihi~

sha my heart berkata...

KB: ayat popular tu..

sha my heart berkata...

Khairul: awesome wei..

eh, mana ada. biasa2 jer.

sha my heart berkata...

izatti: tak perlu jeles. usaha sendiri, itu lebih tahan lama =)

sha my heart berkata...

mr bobo: haha~ suka? dari sape ntah. hihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...