Aish, Mudahnya Buat Tanggapan Buruk | ! sha my heart

.

Jumaat, 16 Disember 2011

Aish, Mudahnya Buat Tanggapan Buruk



Assalamualaikum.

Orang kita (Melayu) selalu buat tanggapan awal kan? Aku? Aku tak macam tu. Tak ke? Er, freaking speaking, aku jarang la nak fikir negatif sangat pasal orang lain unless memang dah perangai dia macam tu. Maksud aku, contohnya si penipu, aku tak percaya sangat apa dia cakap dah.

Tak baik bersangka buruk tau, boleh rosak otak. Perasaan tak tenang, boleh cepat jatuh sakit atau dapat penyakit.


Aku suka video Mat Lufthi ni, sebab kreatif dan agak lucu. Jom sama-sama layan.

http://youtu.be/w8fP4EwdP40

Kalau korang nak cari dia kat you tube, taip jer : Matlufthi90

Aku teringin nak dengar apa kata anak muda ni pasal video memburukkan Hudud yang heboh dua tiga hari lepas. Kalau korang jumpa, bagi tau aku ya. Hihi~

P/s: Sila abaikan entri gedik sebelum ini. Itu cuma anganan je. Haha~

P/s/s: Apa kata korang selepas tonton video tu?

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

13 ulasan:

eiyzniey berkata...

Mat lUtfi mmg best.dh laaa cute jaa muke dye kann
Hmmm.untg laa spe dpt org kedah niii.hehee

hawiz berkata...

suke gak tgk..lawak...hihi..

Chuu Muqhlis berkata...

matlutfi mmg berbakat., suke dia jugak :D

Raisya Haris berkata...

Adik terasa sebab selalu cakap omputih, banyak orang kata bajet je. Hahaha. Tapi kita mesti open-minded kan. :)

Juliet_iRa~" berkata...

rmai y dah share psl mdlutfi ni..hee

:D

sha my heart berkata...

eizneiy: minat nampak pada mtlufthi..hihi~

sha my heart berkata...

Hawis: kan kan

sha my heart berkata...

chuu: saya pun suka juga

sha my heart berkata...

raisya: kak sha pun sama. memang terasa juga bila orang kata macam2 tapi chill je. haha~

sha my heart berkata...

ira: ramai yg suka dia. hehe~

ABU berkata...

siapa matlufthi ni...

sha my heart berkata...

Abu: vlogger yg terkenal..

cari matlufhti90 kat you tube

izad berkata...

''Franklu speaking'' ia better instead of "freaking speaking"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...