Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar | ! sha my heart

.

Jumaat, 18 November 2011

Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar



 
Terma dan Syarat:

1. Tidak diwajibkan follow atau like fan page blog ini. Atas kesudian diri anda sendiri. -dah lama kot followed =)

2. Anda haruslah buat tajuk "Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar" - done

3. Letak Banner di atas dan link kan ke blog PM ni mana la tahu ada orang lain nak join. -done

4.  PM nak anda buat dialog antara kartun tu je.

L: Ala, sorry la awak, saya terlambat datang. Mak suruh kukur kepala. Alalala, cayang, senyum sikit.

P: Ok tapi awak, janji ye tak buat lagi. Jom pi makan ais krim..

Itu sahaja. Lama tak buat dialog. Itu dialog spontan =)



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

12 ulasan:

Pendamba Mawar berkata...

kukur kelapa, sayang....kukur kepala berdarah la..hehe

btw mekasih join.. macam pernah terjadi je?hehehehe

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI berkata...

jejalan sini.. hihi.. rajin ek buak laki tu kukur kelapa :))

Diyana Ali berkata...

kukur kepala, hehe . menarik :)

btw, saya join segmen ni juga . hehe . jom la datang :)

LynnDamya berkata...

good luck sha :) sy nk join jgk lah hehe

Anif Abdullah| AA berkata...

gud luck kak sha~
wahh,rajin eh update blog skunk.. tahniah :)

skunk busy laa.. esaimen bertimbun2.nak sempat nak bw..

AcidFlynN Wraith berkata...

tercabut kulit neh kalau kukur kepala hihihi

cik ika berkata...

gud luck..:)

Nizam Ijam berkata...

kukur mengukur nie...haha

ascil.punye.lah berkata...

kukur kepala? mak aih.hebat!

Cik Ash berkata...

salam.. singgah dari segmen PM

Cik Asma BLuppy berkata...

kukur kepala? hahaha.. lawak tol!

fierul berkata...

entry spontan ? menarik . hehe

dtg dari segmen yang sama
http://fiesayangrul.blogspot.com/2011/11/segmen-kreatif-bersama-pendambamawar.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...