Apabila Dicuit | ! sha my heart

.

Sabtu, 19 November 2011

Apabila Dicuit

Assalamualaikum.

Aku ambik keputusan untuk membuat entri kali ini, apabila telah banyak kali digasak.

Seriuosly, aku bukanlah macam blogger  lain yang dicuit sedikit, mula lah melatah (walaupun aku melatah betul cakap-cakap, tapi sejak mak ayah aku ke Mekah, latah aku seakan tak ada). Kalau tak percaya, periksalah entri aku satu persatu, ada ke aku struck back?

Kadang-kadang rasa tergelak juga bila ada orang menuduh sesedap hati tanpa ada bukti. Bila aku suruh dia buktikan, tak berani pula. Shame of you.

Please la, jangan ganggu aku macam tu kalau tak ada bukti.

Aku tak fahamlah dengan orang yang nak kacau aku. Kenapakah? Cemburukah? Sakit hatikah? Aku tak kacau sesiapa, aku tak dengkikan sesiapa, pe hal ko pula nak rasa semua tu pada aku?

Semua yang kita buat ni pasti ada balasannya yang tersendiri. Satu pun tak kan terlepas. Adakah dengan berbuat begitu ko rasa ko cool? Ceit! Piirah.

Aku bukan nak tunjuk baik tapi aku memang baik pun :P

Jangan merendahkan diri dengan buat perangai macam tu. Aku tahu siapa ko. IP address ada kot. CSI Malaysia pun ada. Mana nak lari?

Kalau semua tu ko dapat lepas, aku tak akan maafkan perbuatan ko, sebab aku nak jumpa ko kat Istana Keadilan, Padang Mahsyar. Aku serius.

Tunggu je la perhitungan nanti. Aku bukan jenis berdendam tapi ko yang paksa aku berbuat begitu.

Aku tak hot, aku cool.

P/s: Bila ko nak minta maaf padaku?
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

11 ulasan:

sergeant keroro berkata...

relax sudah, hehe XD

sha my heart berkata...

Azri: aku tak hot, aku cool =)

peyansanstaro berkata...

knpe ne...
mcm ada pblom je?
cer crte.. hehe=))

Pendamba Mawar berkata...

chillex sudah..ngeeeeeeeeeee

Ana Farhana berkata...

knp ? mengapa ? huuu

AciDFlynNWraitH berkata...

macam kes berat je sampai masuk padang masyar tu. huhuhuhuhu mintak2 la takde mcm ni huhu nk blogging utk suka2 tapi bila ada yg jadi haters, tak tau nak cakap pe dah

sha my heart berkata...

Peyan: Biasa la dik. Haha~

sha my heart berkata...

PM: cool sudey~

saya tak hot, saya cool

sha my heart berkata...

Ana: who what, where, when, why. How? Haha~

sha my heart berkata...

Acid: sebab tu la tak boleh buat sesuka hati, bila seseorang tak maafkan, ke akhirat nanti beb.

saya tak berdendam, saya tunggu dia minta maaf, tapi kalau tak ada permohonan maaf dari dia, ke mahkamah keadilan la saya akan heret dia!

Haha, ganaz tak?

bLaCk pEarL berkata...

what's wrong, kak sha? what actually happened? who's the person? what she/he had done to u, kak sha?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...