Apa Nama Korang dalam Bahasa Jepun | ! sha my heart

.

Khamis, 10 November 2011

Apa Nama Korang dalam Bahasa Jepun

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Jom main permainan ni.

Nama korang berdasarkan nama Jepun


A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, g= ji, H= ri, I= ki, J= zu,
K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari,
T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi

Kemudian copy nama korang kat ruangan komen ya.


Noor Hapisah
:
Tomomoshi Rikanoki Arikari
Haha~ Lawak gile nama.



Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang. 

Kalau rasa entri ni ada nilai dan berguna, sila tekan +1 kat bawah ni, ya.

12 ulasan:

Aiman Isa berkata...

arif aiman

kashikilu kakirinkato

heh.. ada kaki2 lagi siap =.=''

peyansanstaro berkata...

rinmorite aridolulukifukato

Eyhan berkata...

Kufurikato Tomoshi Kutafuarika
EYHAN NOR ELYSA
Ha!!!tu larr maksud die..klakar la

sis92 berkata...

hehe dah penah buat

ada kari2 plak tu huhu :D

sha my heart berkata...

Aiman: nasib baik tak 'kaki kiri'. haha~

sha my heart berkata...

Aiman: nasib baik tak 'kaki kiri'. haha~

sha my heart berkata...

Peyan: arido fukato.. sedap nama tu. hihi~

sha my heart berkata...

eyhan: panjang gile, kan? haha~

sha my heart berkata...

sis92, tu la pasal.. kelakar kan

sha my heart berkata...

kari kepala ikan satu. haha~

AcidFlynN Wraith berkata...

sebenarnya dalam bahasa jepun, ada 3 benda kena tahu, iaitu katakana, hiragana dan hiraga, tu kira gabungan simbol dan perkataan. kalau macam kat atas tu pulak, derang panggil romaji iaitu sebutan yang dituka kepada perkataan latin. Kalau untuk tuka BM ke Japanese, kita kena tuka BM ke English dulu, pastu barulah English ke Japan. Baru dapat maksud yang betol. contoh nama Acid Flynn Wraith kalau tuka ke japanese jadi la = Ikiryō san furin

Ahmad Amaluddin berkata...

Muhammad ammar
Rindorikarinrinkate karinrinkashi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...