Langkau ke kandungan utama

What U Have, To Marry Me?


Assalamualaikum.


Aku terjumpa satu cerita ini. Rasanya ada eloknya aku kongsikan kepada korang.

Jom baca. Kepada sesiapa yang tak faham English, sila ambik kamus bersama anda ya.
Male : Marry me ?
Female : Do you have a house ?
Male : No..

Female : Do you have a BMW car?
Male : No.

Female : How much is your salary ?
Male : No salary. But,..

Female : No but. You have nothing.. How can i marry you ?? Leave please !!

Male : (talk to himself) I have one villa, 3 property lands, 3 Ferrari, 2 Porsche. Why I still need to buy BMW ?! How can I get the salary when actually I'm the one who's giving the salary?


Haha, sekali kau.. Kan dah terkena! :P Memang la dia tak ada apa yang ko nak sebab dia ada lebih daripada jangkaan ko. Gigit jari la. Lelaki tu pun tak kan nak pilih ko lagi selepas dah tau yang ko ni kaki kikis. Pisau cukur.

Apa komen korang?

Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!




              


Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)