Layan Korean Drama | ! sha my heart

.

Khamis, 15 September 2011

Layan Korean Drama

Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Aku rasa bosan ya amat malam semalam. Nak on line, line teruk. Nak bermesej telefon bimbit tak ada siapa sangat nak aku layan. Jadi, selongkar laptop, layan drama Korea semalaman dan hari ni. Al-maklumlah drama Korea ni bukannya pendek. Panjang-panjang kot.

Drama ni dah lama tapi memang famous. Tajuk apa? Malas nak bagitau. Kalau aku bagitau, mesti korang tahu punya la sebab memang famous  punya drama ni.

Aku cuma nak cakap, terkedu jugak sebab karekter diorang tu dah timpa aku. Haha~

Dulu, masa aku tengok drama ni mencemuh jugak sebab peribadiku tak macam tu. Tapi sekarang macam aku dan si dia pula yang berlakon. Wahaha. Apakah?


Aku hairan la rerupanya perangai manusia boleh berubah. Dulu aku baik jer, pengaruh apakah aku jadi kasar begini? Terfikir sendiri.

Tak pe la kalau korang tak faham pun.. Terima kasih la baca jugak.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

9 ulasan:

indonesiatooverseas berkata...

Sudah seharusnya manusia berubah, tinggal jaga-jaga, berubah lebih baik atau sebaliknya. Nabi kata, beruntung orang yang hari ini lebih baik dari kemarin

Bui Junaidi berkata...

manusia mmg boleh berubah dr baik jd jahat..dr jahat jd baik..

drama korea apa tu..bui pun minat sgt ngan drama korea sekarang ni..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup berkata...

waaaa minat drama korean...huhu best tu. Mak aku suka tengok cerita korean ini...tapi aku kena ada di sebelahnya..translater...haha...

ala boring..kenapa tak SMS cayob...hehe

http://cayob.blogspot.com/

Khairil berkata...

saya tak minat le drama korea...

sha my heart berkata...

indonesia: Bagus kata2 awak =)

sha my heart berkata...

sis Bui: ya, manusia boleh berubah..

tapi kenapakah sha berubah jadi kasar.. wa, tak suka..

ya, sekarang ni musim demam Korea. drama lama sis. tak nak la cakap, malu.. hihi~

sha my heart berkata...

C ayob: wah, baiknya anak mak ni. Haha~

la, awat tak bagi no hp.. haha~

sha my heart berkata...

encik khairil: haha~ biasanya org yg berumo ni minat Hindustan. hehe~

Nurul Zakira berkata...

cerita apa tu? cecite2... nak tahu jugak.. hua~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...