Langkau ke kandungan utama

Layan Korean Drama

Assalamualaikum...

Entri peribadi.

Aku rasa bosan ya amat malam semalam. Nak on line, line teruk. Nak bermesej telefon bimbit tak ada siapa sangat nak aku layan. Jadi, selongkar laptop, layan drama Korea semalaman dan hari ni. Al-maklumlah drama Korea ni bukannya pendek. Panjang-panjang kot.

Drama ni dah lama tapi memang famous. Tajuk apa? Malas nak bagitau. Kalau aku bagitau, mesti korang tahu punya la sebab memang famous  punya drama ni.

Aku cuma nak cakap, terkedu jugak sebab karekter diorang tu dah timpa aku. Haha~

Dulu, masa aku tengok drama ni mencemuh jugak sebab peribadiku tak macam tu. Tapi sekarang macam aku dan si dia pula yang berlakon. Wahaha. Apakah?


Aku hairan la rerupanya perangai manusia boleh berubah. Dulu aku baik jer, pengaruh apakah aku jadi kasar begini? Terfikir sendiri.

Tak pe la kalau korang tak faham pun.. Terima kasih la baca jugak.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)