Jom Jadi Wanita Cantik - Tak Boleh? Boleh | ! sha my heart

.

Rabu, 14 September 2011

Jom Jadi Wanita Cantik - Tak Boleh? Boleh




Assalamualaikum...

Entri pesanan dan wanita.


~ Siapakah wanita cantik itu ?


Dia melukis kekuatan melalui masalah


Dia tersenyum saat tertekan


Dia tertawa saat hati sedang menangis


Dia tabah saat dihina


Dia mempersona kerana memaafkan


Dia mengasihi tanpa balasan


Dan Dia bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Illahi


Jadilah wanita cantik itu :)




Aku dapat ni dari kawanku. Sedapkan kata-katanya.. Dapat semangat nak jadi wanita cantik.




P/s: Agak sibuk dan letih bila tetamu datang dari siang membawa ke tengah malam sedangkan diri tak larat tapi kena kuat juga walaupun kadang-kadang sakit itu menyerang. Tapi tak nak baring je kot, nanti apa pula kata orang?

P/s/s: Aku dengar Keroro pun kurang sihat. Ye ke? Patut la tak berkunjung ke blog aku. Aku sangkakan dia sibuk dengan pelajarannya. Harap cepat sihat ya, Azri.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

20 ulasan:

indonesiatooverseas berkata...

Semoga makin banyak wanita cantik macam itu, kalau jadi Ibu, pastilah dari mereka akan didapat generasi terbaik, insyaAllah.

Fatin Farhana Binti Ramli berkata...

wah .. susah nak jadi cantik ni ..

speak on mind berkata...

wanita memang seharus nya sentiasa berusaha menjadi cantik....kami memang dilahirkan untuk melihat benda-benda atau sesuatu yang cantik..sejuk mata dan hati :-)

Limin berkata...

wah~~~~ memang cantik... nice....

cik hani berkata...

kata-kata yang menarik

Saiazuan berkata...

cantik.. subjektif.. i like this post.. :)

p.s i am uitm arau student, blk kedah tu blk rumah nenek :D

CiK AuTuMn berkata...

pnah baca pasai nie...
ssah wooo nak jd wnita yg cntik mcm tue...
kan??
hehe..
but, we can try...
hmmm...

nak tnya...
kwn sy ada ckp yg cntik tue sbjektif...
apa mksod sbjektif tue sbnaqnya???
bley kakak explain kt sy?

[sutera kasih] berkata...

kecantikan dalaman seorang wanita akan terpancar keluar hehe

yup, keroro krg sihat, tau dr jiran keroo, freaky huhu

NoYB berkata...

Dan sebaik-baik wanita adalah..wanita soLehah....^___^

sha my heart berkata...

Indonesia: Harap-harap la ya.

Insya-ALLAH boleh =)

sha my heart berkata...

Fatin: Bukan senang tau..

tapi tak mustahil.

boleh belajar semua ni

sha my heart berkata...

speak: ye la.. kami akan jadi cantik utk kaum Adam. Puas hati? Haha Gurau jer..

Suhana Hashim berkata...

sy nk masukkan dlm blog saya jugak boley?sbb sy nk jadi kuat gk:)

sha my heart berkata...

Limin: A ah. Nice kan? =)

sha my heart berkata...

Cik Hani: Terima kasih, dear.

sha my heart berkata...

saiazuan: TQ bro.

IC.

sha my heart berkata...

Autumn: memang susah nak jadi.

subjektif tu subjektif. tak tau nak terangkan macam mana.

sha my heart berkata...

Sutera: dari dalam nampak ke luar =)

sha my heart berkata...

NoYB: Ya, betul tu.

sha my heart berkata...

Suhana: Okay tapi seelok dan semoleknya letakkan dari mana awak dapat k. Sumber. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...