Langkau ke kandungan utama

Jom Jadi Wanita Cantik - Tak Boleh? Boleh




Assalamualaikum...

Entri pesanan dan wanita.


~ Siapakah wanita cantik itu ?


Dia melukis kekuatan melalui masalah


Dia tersenyum saat tertekan


Dia tertawa saat hati sedang menangis


Dia tabah saat dihina


Dia mempersona kerana memaafkan


Dia mengasihi tanpa balasan


Dan Dia bertambah kuat dalam doa dan pengharapan Illahi


Jadilah wanita cantik itu :)




Aku dapat ni dari kawanku. Sedapkan kata-katanya.. Dapat semangat nak jadi wanita cantik.




P/s: Agak sibuk dan letih bila tetamu datang dari siang membawa ke tengah malam sedangkan diri tak larat tapi kena kuat juga walaupun kadang-kadang sakit itu menyerang. Tapi tak nak baring je kot, nanti apa pula kata orang?

P/s/s: Aku dengar Keroro pun kurang sihat. Ye ke? Patut la tak berkunjung ke blog aku. Aku sangkakan dia sibuk dengan pelajarannya. Harap cepat sihat ya, Azri.


Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!






Terima kasih sudi baca entri ni. Sudi-sudikan diri ‘like’ kat bawah entri ni dan fan page atas sana ya. Sayang korang.

              

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)