Langkau ke kandungan utama

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Assalamualaikum...

Terkejut aku bila duk depan lappy, ada mesej masuk kat shoutbox. Apeq a.k.a kawan aku kata dia nak hack  blog aku.

Giler ke apa dia ni? Tak kan marah kat aku selalu duk komen kat blog dia kot?

Tapi, aku senyum jer sebab aku tahu dia gurau jer ni. Dalam pada tu, memang perkataan 'bengong' bermain di bibirku.. Haha~ Sorry, beb.
Maka, aku pun sekonyong-konyongnya pi la ke blog dia tu. Rerupanya, dia masuk segment Abang Ben.. Meh usha syarat kat bawah ni.. Aku copy untuk korang dan untuk aku jugak..

SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !

HEHEHE... Satu segmen yang agak kejam ! hahaha... Saja je sebenarnya segmen ni ... Untuk release tensen sat ... Ok.. Atas permintaan segmen ni sampai malam la yer ... TUTUP 10 MALAM ini .. tengok tarikh yer ...
Segmen ni ada dua perasaan .. Satu perasaan nak hack blog blogger tu kerana suka .. dan satu lagi kerana geram ! Tapi kat kali ni , kita nak hack blog orang tu kerana suka dengan blog tu ... haaaa...amacam ? Hehehehe...
Caranya ... cam biasa ....

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG
.
.

  1. Buat satu entri khas dan letakkan header BEN ASHAARI BLGO -DONE
  2. Tajuk ... AKU TERINGIN NAK HACK BLOG .. dan linkkan ke entri ini .. -DONE
  3. Sila beritahu, blog manakah yang anda teringin benar nak hack?

    Gertakan Jambu Batu

    Kenapa anda memilih blog beliau?

    Sebab dia berani-berani nak hack blog kesayangan hamba ini.. Haha~ Kalau dia berani hack, kite pun hack dia dulu..Haha~ Itu kite tak angkat geng lagi hack blog dia. Wakaka~ Ada berani? Haha~








































    Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?

    **********To Sylangster Pressure**********
    *****Your blog security was poor*****
    *****Its a piece of cheese cake for me to invade*****
    ****Please continue to be my best friends ever and gila-gila****
    ***********And thanks for your support*************
    ****From Sha Myheart****


    ***Life with Mess***
    ***Rest with the Best***
  4. Tu jer ... ehehe.. siap ? tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini ..
Susah ? tak pon .. ni sekadar segmen suka suka jer.. Peringatan , ni bukan hack untuk merosakkan yer .. tapi sbb suka dengan blog tu jer ... ok ? Jangan langgar batasan lak yer ...


P/s: Terima kasih sudi kawan aku.. Suka kawan dengan ko..

Terima kasih sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Pantang Larang dan Makanan Orang Demam Campak

Nak jaga pemakanan orang demam campak?
Ok, aku ada petua dan tipsnya. Segala yang tertulis di sini adalah keluar dari kepalaku, dan pengalamanku menjaga makanan orang demam campak. Ku abadikan di sini.


Tidak boleh menggoreng
Demam campak ni kita tak boleh nak goreng apa-apa makanan terutamanya guna minyak. Contohnya goreng ikan.

Menumis pun tak boleh tau.

Sebab apa tak boleh? Sebab ia akan merangsang pertumbuhan campak dan buat ianya kemerah-merahan.

Elakkan makanan laut yang gatal
Makanan laut, seperti udang, sotong, kerang elok la dikuarantinkan.. Haha~ Bukan kuarantin la tapi jangan makan makanan tu, k.

Elakkan yang pedas
Cili pun tak boleh makan sebab mengundang kegatalan.


Elakkan yang hitam-hitam seperti gaban perkasa hitam


Kicap dan kopi harus la dijauhi serta merta sebab ia akan menyebabkan berparut hitam. Kalau koko atau milo? Kalau capucinno? Erm, ikut suka korang la.

Aha, aku ada idea, kalau nak putih maka minumlah air soya. Confirm menjadi. Tapi kalau tak jadi, jangan…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)

Open Tracker