SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA | ! sha my heart

.

Isnin, 14 Mac 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA



Assalamualaikum...

  1. LELAKI pilihan anda ?
    Lelaki yang baik dan mempunyai impian dan wawasan yang akan direalisasikan.
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? 
    Tak perlu lah.  Sakit mata jer. Lelaki nampak seksi bila bersukan.

  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
     Ya. Sebelum dapat, macam-macam buat. Bila dah dapat, buat tak tau jer.. Hmm..

  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    Sebab kita ni sudah ditentukan berpasangan, bukan bermadu. Sila faham istilah ini.



  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    Suruh dia pilih mana yang dia mahu.


  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
     Sama jer.

  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    Perempuan lebih setia. Buktinya perempuan lebih banyak ditinggalkan.

  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    Tidak. Tak guna cemburu buta.
Itu jer soalan dan jawapannya. Sebenarnya aku dah karang panjang-panjang tapi terdelete pulak. Kena tulis lagi..

Kalau korang nak join jugak, klik link ni segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan. Cepat, sebelum tengah malam ni.

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

13 ulasan:

sha berkata...

lelaki?

Dekcik berkata...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh berkata...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

sha berkata...

dekcik: jom2..

sha berkata...

Fuuyoh: salam kenal kembali

NuReLLe berkata...

sgt suka & setuju dgn jwpn kamu...tak guna cemburu buta...hukhukhuk...:DD

TOLONG...ada orang pengsan kat blog saya!!!

solo molo berkata...

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

mas.saari berkata...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

sha berkata...

nurelle: tq krna mnyukai dan bersetuju. memang la.. tak de guna nak cemburu buta, buat sakit hati dan terkongkong jer..

sha berkata...

solo molo: banyak udang, banyak garam.. habiskan pls.. haha~

sha berkata...

mas saari: salam perkenalan jugak..
jom2..

GadisGula-gula berkata...

soalan number 5 tu kan.. hehe~ kalau sye.. sye tumbuk je 2-2.. haha

sha berkata...

gadisgula-gula: uii, ganaznya u...haha~
kita bagi side kick jer. Wakaka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...