Langkau ke kandungan utama

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA



Assalamualaikum...

  1. LELAKI pilihan anda ?
    Lelaki yang baik dan mempunyai impian dan wawasan yang akan direalisasikan.
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ? 
    Tak perlu lah.  Sakit mata jer. Lelaki nampak seksi bila bersukan.

  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
     Ya. Sebelum dapat, macam-macam buat. Bila dah dapat, buat tak tau jer.. Hmm..

  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    Sebab kita ni sudah ditentukan berpasangan, bukan bermadu. Sila faham istilah ini.



  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    Suruh dia pilih mana yang dia mahu.


  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
     Sama jer.

  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    Perempuan lebih setia. Buktinya perempuan lebih banyak ditinggalkan.

  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    Tidak. Tak guna cemburu buta.
Itu jer soalan dan jawapannya. Sebenarnya aku dah karang panjang-panjang tapi terdelete pulak. Kena tulis lagi..

Kalau korang nak join jugak, klik link ni segmen-cari-gaduh-lelaki-vs-perempuan. Cepat, sebelum tengah malam ni.

Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.

Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

Catatan popular daripada blog ini

Tips Pakaian Untuk Konvo

Innershine Prun dan Camu-camu: Testimoni Cantik Kulit Berseri

Sedap. Manis-manis masam. Kalau ada rasa kurma, lagi best. Marvellous. Ada orang cakap, masam sedikit. Pada Sha yang tak makan masam langsung, rasa Innershine ini tidaklah masam mana. Sedikit sahaja rasa masamnya, berbanding produk lain yang lagi rasa masam asam jawa (Ladies Collagen). Innershine rasa masam buah camu-camu sahaja. 
Harga pasaran untuk 6 botol RM 28.90 dan untuk 12 botol RM 57.90. Berat satu botol 42 gram. Harga boleh dapat murah, ikut pasaraya. Pandai-pandailah korang pilih. Sha tengok kat Aeon (Jaya Jusco nama lamanya) pada 13 Jun 2014, harga seperti di atas. Tapi Sha tengok kat Big Aeon harganya lebih murah. Pek kecil (6 botol) hanyalah RM26.90 manakala yang besar RM54.90. Murahlah berbanding harga asal.
Perubahan magik yang Innershine Prun dan Camu-camu lakukan kepada diriku:

Hari pertama, minum malam sebelum tidur, tak dapat tidur dan esok paginya, perut membuang, detox kan? Hehe.
Lusanya, minum awal sikit dalam pukul 9 malam. Tidur, ok saja. Perut ok, tak ada…

Petua Tutorial Cara Pakai Contact Lens (Kanta Lekap)