Jom Cari Kerja Kat BN Youth Job Fair | ! sha my heart

.

Khamis, 24 Mac 2011

Jom Cari Kerja Kat BN Youth Job Fair



Assalamualaikum...

Ada di antara korang yang tengah cari kerja ke? Kalau ya, sila lah ke link yang aku sedaikan kat bawah ni..

 Ada pameran dan pengambilan pekerja pada:



   

Date & Venue
25th - 27th March 2011
10:00 am - 8:00 pm

Tun Razak Hall 1,
PWTC Kuala Lumpur.

Silalah pre-register dulu, ok..

http://www.bnyouthjobfair.com/index.html


Aku nak pergi ke tak? Erm, nak kena tanya kawan. Kalau sorang-sorang tak kot. Tapi, tengok keadaan dulu. Aku ni suka jugak travel sorang-sorang. Itu mengajar aku lebih berani dan berdikari. Hehe~


Terima sudi baca entri ni. Sayang korang.
Anything can happen, that why life is wonderful. Struggle to get what u aim but be sure don't hurt any one. No one you shouldn't hurt their feels!

6 ulasan:

sha berkata...

Jom cari kerja..

Henry Zackery berkata...

kalau awk pakai SEO mesti trafik giler babeng masuk blog kamu nie.. pandai SEO ??

Dalam Tandas Pun Boleh

-ilhamArman- berkata...

hehehe.. hari-hari kerja.. bosan dengan kerja ha-ha... :P

p/s:mcm kenal tmpt dlm header kamu!.. huhuhu

sha berkata...

kerja, kerja, kerja... hehe~

tau ker? kat mana tmpatnya? cuba teka

-ilhamArman- berkata...

tempt tu terletak di tepi sebuah parit berdekatan dengan pusat sukan a.k.a depan misc... hehehe... tul x?.. hahaha

sha berkata...

ilham: tahu tak pe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...